Έπαιξε σαν πρωταθλήτρια!

Η Λίβερπουλ μετέτρεψε σε πάρτι το ντέρμπι με την Άρσεναλ, καθώς τη συνέτριψε με 5-1 και πλέον ετοιμάζεται για το ματς... τίτλου με την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «κανονιέρηδες» έκαναν το... λάθος να προηγηθούν με τον Μέιτλαντ – Νάιλς μόλις στο 11ο λεπτό, αφού ακολούθησε καταιγισμός τερμάτων από τη Λίβερπουλ. Μέσα σε ένα δίλεπτο (14’, 16’) ο Φιρμίνο έφερε... τούμπα το ματς και στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι Μανέ (32’) και Σαλάχ (45+2’), διαμορφώνοντας το 4-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, όπως ήταν αναμενόμενο,
οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ κατέβασαν ταχύτητα, όμως βρήκαν και πέμπτο γκολ. Στο 65’ ο Λόβρεν κέρδισε πέναλτι και ο Φιρμίνο ολοκλήρωσε το χατ – τρικ (8 γκολ μετρά κόντρα στην Άρσεναλ) μέσα σε αποθέωση από τους φίλους της Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» παρέμειναν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με 54 βαθμούς και απολογισμό 17 νίκες, 3 ισοπαλίες, με την Άρσεναλ να γνωρίζει τη δεύτερη ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος.

Πλέον, η προσοχή της Λίβερπουλ στρέφεται στο ματς... τίτλου με αντίπαλο τη Σίτι στο Μάντσεστερ, με την Άρσεναλ να υποδέχεται τη Φούλαμ την ίδια αγωνιστική.
Keywords
Τυχαία Θέματα