Εορταστικό επεισόδιο με τις Χριστουγεννιάτικες "Chilling Adventures of Sabrina"

Φα-λα-λα-λα-λα... Sa-brii-ii-na.

Το "Chilling Adventures of Sabrina" του Netflix προετοιμάζει ένα σπέσιαλ, εορταστικό, Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, το οποίο είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στις 14 του Δεκέμβρη.

Feline the holiday cheer. The CAOS holiday special arrives December 14. pic.twitter.com/pfqY0tzflq

— Chilling Adventures of Sabrina (@sabrinanetflix) November 12, 2018

Το επεισόδιο θα έρθει

με τίτλο "A Midwinter's Tale" και η ανακοίνωση του έγινε μέσω Twitter, εκ μέρους του δημιουργού της σειράς, Roberto Aguirre-Sacasa. Την ανακοίνωση συνόδεψε και ένα trailer, μέσα στο οποίο περιλαμβάνονταν αρκετό ακόμα εορταστικό περιεχόμενο, όπως τα "Love Actually", "How the Grinch Stole Christmas", "White Christmas" του Irving Berlin και πολλά άλλα. Πολλά ακόμα θεματικά επεισόδια από αυθεντικό περιεχόμενο του Netflix ανακοινώθηκαν εξίσου, μαζί και αυτά για τα "Nailed It!", "The Great British Baking Show", "Fuller House", και αρκετές ακόμα ταινίες.

Σύμφωνα με το TVLine, η επίσημη σύνοψη του "A Midwinter's Tale" επεισοδίου έχει ως εξής:

"Η Crurch of Night, όπως κάθε άλλη ομάδα μαγισσών, γιορτάζει το Χειμερινό Ηλιοστάσιο - τη μεγαλύτερη νύχτα της χρονιάς - όπου οικογένειες μαζεύονται γύρω από τη Yule Fire για να τραγουδήσουν παγανιστικά κάλαντα, να αφηγηθούν ιστορίες φαντασμάτων και να αντιμετωπίσουν τα υπερφυσικά πλάσματα που έρχονται να κάνουν σκανδαλιές. Από τη στιγμή που κατά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο το πέπλο μεταξύ αυτού του κόσμου και του επόμενου βρίσκεται στο λεπτότερο του σημείο, είναι η τέλεια περίπτωση για να διεξαχθεί μία συνεδρίαση - την οποία συγκαλεί η Sabrina, προκειμένου να προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τη μητέρα της. Αλλά οι διακοπές είναι επίσης η εποχή των προσκεκλημένων και επισκεπτών - εξίσου επιθυμητών και ανεπιθύμητων- και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κατέβει από την καμινάδα".

Σε άλλα νέα από τη σειρά του Netflix με τις περιπέτειες της γνωστής μάγισσας Sabrina, τα πρώτα προβλήματα ήδη εμφανίστηκαν και έχουν να κάνουν με ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων. Τα γυρίσματα, ωστόσο, συνεχίζουν αδιάκοπα και η σειρά κέρδισε τη δεύτερη της σεζόν.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Αδιάκοπα είναι τα γυρίσματα για το cast του "Chilling Adventures of Sabrina" Sabrina Spell-ing Bee: The Chilling Adventures Cast Tests Their Magic Knowledge

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα