ΕΟΚ: Ανακοίνωσε τη θέσπιση Πανελληνίου Πρωταθλήματος U21

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την θέσπιση πρωταθλήματος U21 (Νέων Ανδρών), έκανε η ΕΟΚ με την σημερινή ανακοίνωση της και δίνοντας προθεσμία μέχρι την 1η Αυγούστου για τις δηλώσεις συμμετοχής. Πρόκειται για κίνηση που είχε προαναγγελθεί από την νέα διοίκηση της ομοσπονδίας και θεωρείται ότι θα ενισχύσει και το αναπτυξιακό πρόγραμμα, καθώς οι γεννηθέντες 2002-2003-2004, θα έχουν την δυνατότητα να παίζουν στο “δικό” τους πρωτάθλημα, να δίνουν περισσότερα

παιχνίδια και να είναι πρωταγωνιστές σε αντίθεση με την…συμπλήρωση θέσεων στην 12άδα των ανδρικών ομάδων της Basket League.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Ένα ακόμη νέο βήμα γίνεται στην ΕΟΚ με την θέσπιση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος U21. Η ανακοίνωση της δημιουργίας αυτής της νέας διοργάνωσης έχει ήδη βρει τη θέση του στη Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων της περιόδου 2022-23.

Βάσει του άρθρου 1, παράγραφος 12 της Γενικής Προκήρυξης δικαίωμα συμμετοχής στις ομάδες έχουν οι αθλητές γεννημένοι τα έτη 2002-2003-2004, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν μέχρι έξι αθλητές το ανώτατο, οι οποίοι είναι γεννημένοι πριν το έτος 2004. Η εκδήλωση πρόθεσης συμμετοχής στο εν λόγω Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 έχει καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, ώστε στη συνέχεια να διαμορφωθούν οι όμιλοι και ο τρόπος διεξαγωγής του.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι μπορούν δύο ή περισσότερες ομάδες να συμπράξουν προκειμένου να προχωρήσουν σε εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 από κοινού.

Οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αποστέλλονται με email ([email protected])».

Keywords
Τυχαία Θέματα