Έντονος προβληματισμός στο λιμάνι

Η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Λεβαδειακό έχει φέρει έντονο προβληματισμό στις τάξεις του Ολυμπιακού, με τους ιθύνοντες της ομάδας να στέκονται κυρίως στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κλίμα στις τάξεις των Πειραιωτών για τον Όσκαρ Γκαρθία
δεν είναι το καλύτερο, μετά και την εμφάνιση της ομάδας στη Λιβαδειά. Ο ίδιος τόνισε πως το μέλλον του θα αποφασιστεί από τη διοίκηση της ομάδας, η οποία από την πλευρά της διαψεύδει τα σενάρια, που θέλουν τον Καταλανό τεχνικό να αποχωρεί άμεσα από το λιμάνι.

Το πιθανότερο είναι να παραμείνει ο Γκαρθία στον πάγκο του Ολυμπιακού έως το τέλος της σεζόν και τότε θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Πάντως, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά το τέλος της εφετινής σεζόν. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού φέρονται να έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, προκειμένου να προχωρήσει ο προγραμματισμός της νέας σεζόν.

Την ίδια στιγμή, οι Ισπανοί τονίζουν πως ο Γκαρθία θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και το μόνο που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει αν αυτό γίνει άμεσα ή αν θα ολοκληρώσει πρώτα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων».
Keywords
Τυχαία Θέματα