Έντονα παράπονα της Νότιγχαμ: «Ο VAR στο παιχνίδι με την Έβερτον ήταν φαν της Λούτον»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Έβερτον και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της παραμονής στην Premier League. Οι «κόκκινοι» συγκεντρώνουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία και συγκεκριμένα διαμαρτύρονται για τρεις περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν από διαιτητή και VAR.

Πρωταγωνιστής και στις τρεις περιπτώσεις είναι ο Άσλεϊ Γιανγκ. Ο Άγγλος δεξιός μπακ ανέτρεψε εντός περιοχής τον Ρέινα στο 24’, έκανε χέρι στο 44’, ενώ στο 55’

ανέτρεψε τον Χάντσον-Οντόι. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Άντονι Τέιλορ, είπε «παίζεται» και στις τρεις.

Στην ανακοίνωσή της η Νότιγχαμ αναφέρει πως πριν την έναρξη του αγώνα είχε ενημέρωση την επιτροπή διαιτησίας πως ο VAR, Στιούαρτ Άτγουελ, είναι φίλαθλος της Λούτον, με την οποία δίνει μάχη για την παραμονή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νότιγχαμ:

«Τρεις πραγματικά κακές αποφάσεις, τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν, τα οποία δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης είχαμε ενημερώσει την επιτροπή διαιτησίας πως ο VAR της αναμέτρησης είναι φίλαθλος της Λούτον και είχαμε ζητήσει να αλλαχθεί. Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές. Η Νότιγχαμ πλέον θα εξετάσει τις επιλογές τις».

Three extremely poor decisions – three penalties not given – which we simply cannot accept.

We warned the PGMOL that the VAR is a Luton fan before the game but they didn’t change him. Our patience has been tested multiple times.

NFFC will now consider its options.

— Nottingham Forest (@NFFC) April 21, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα