Έντονα φορτισμένο το "αντίο" στον Παύλο Γιαννακόπουλο (photos - video)

Σε λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών), τέθηκε από το πρωί στις 08:00 η σορός του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ, Παύλου Γιαννακόπουλου. Η απώλεια του είναι δυσαναπλήρωτη και ο χαμός του βύθισε σε πένθος όλο τον αθλητικό κόσμο.

Η NOVA βρέθηκε στο ύστατο χαίρε στον μεγάλο παράγοντα και άνθρωπο. Πλήθος κόσμου, πολλοί
απλοί φίλαθλοι με κασκόλ και φανέλες του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησαν τον μεγάλο ηγέτη των «πράσινων».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για το ύστατο χαίρε στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ο «Ζοτς», που οδήγησε σε μεγάλες διακρίσεις τον Παναθηναϊκό υπό την διοίκηση του εκλιπόντος, ήταν φανερά συγκινημένος κατά την προσέλευσή του στην Μητρόπολη, όπου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Πολύ συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν και κατά την άφιξη της οικογένειας του εκλιπόντος, με τον αδερφό του Θανάση και τον γιο του Δημήτρη να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, παίκτης κλειδί στην κατάκτηση του πρώτου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 1996 στο Παρίσι, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, νυν και πρώην στελέχη της ΠΑΕ και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, μεταξύ των οποίων οι Κώστας Καραμανλής, Προκόπης Παυλόπουλος και Γιώργος Βασιλειάδης.

Το παρόν έδωσαν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης (που αποδοκιμάστηκε από μερίδα του κόσμου), ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και ο Ζόρντι Μπερτομέου.

Μεταξύ των πολλών στεφανιών που τοποθετήθηκαν από νωρίς το πρωί έξω από τον ιερό ναό, ξεχωρίζει αυτό της οικογένειας του Βασίλη Σπανούλη, ενώ μεταξύ άλλων στεφάνια κατέθεσαν και οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Ιβάν Σαββίδης, αδερφοί Αγγελόπουλοι, αλλά και εκπρόσωποι άλλων ομάδων.

Εκατοντάδες απλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, φορώντας τη φανέλα και κρατώντας κασκόλ της αγαπημένης τους ομάδας βρέθηκαν στη Μητρόπολη προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Δεν μπόρεσαν όμως να κρατήσουν τα δάκρυά τους.

Tέλος, η έξοδος από τον ναό, προκειμένου να ξεκινήσει η συνοδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου προς την τελευταία του κατοικία:

Δείτε πως μετέδωσε LIVE το Novasports.gr το λαϊκό προσκύνημα στον Παύλο Γιαννακόπουλο, λίγο πριν την κηδεία που τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο:

Live Blog Το «αντίο» στον Π. Γιαννακόπουλο
Keywords
Τυχαία Θέματα