Έντονα ενοχλημένος ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος μετά τη δικαστική απόφαση για την αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ, για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ τα έβαλε στη σύσκεψη που είχε με τους συνεργάτες του με τη δικαστή Σκολαρίκη και τον διαιτητή Αρετόπουλο, ενώ από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε και το νομικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων».

Σύμφωνα
με δημοσιεύματα, ο Σαββίδης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τους δικηγόρους του ΠΑΟΚ, καθώς θεωρεί πως αιφνιδιάστηκαν μετά τη συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου. Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγαν και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του «Δικέφαλου» του Βορρά, στους οποίους φέρεται να είχε ζητήσει την προστασία της Τούμπας από πιθανές τιμωρίες.

Τα ίδια δημοσιεύματα υπογραμμίζουν πως όλοι αποποιήθηκαν τον ευθυνών τους και θέλησαν να τις μεταφέρουν αλλού.

Ο Σαββίδης τόνισε σε ένα σημείο της σύσκεψης: «Είναι πρωτοφανής η διαφθορά και πολλά είναι εκείνα που δεν έχουν αλλάξει, παρά τις υποσχέσεις που είχα πάρει, κατά καιρούς, από κυβερνητικούς παράγοντες. Στη Ρωσία, σε όμοια περίπτωση, θα τιμωρούσαν την ομάδα που αποχώρησε από το γήπεδο και τους παράγοντές της. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο».

Εκείνη τη στιγμή, τον λόγο πήρε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος του υπογράμμισε: «Εγώ βίωσα την αδικία από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα… Ούτε στην Ουρουγουάη γίνονται αυτά. Εκεί οι ποινές είναι πρόστιμα και αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Ποτέ δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί από μια ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα