Ενοχλήσεις για Ντουβιέ και... Άρη

Χωρίς τον Μπράις Ντουβιέ διεξήχθη η σημερινή (8/3) προπόνηση του Άρη. Ο Αυστριακός φορ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο, με αποτέλεσμα να κάνει θεραπεία αντί να προπονηθεί. Την ίδια ώρα, οι «κίτρινοι» αισθάνονταν... πονοκέφαλο, καθώς η παρουσία του παίκτη είναι σημαντική στο ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (11/3).

Ο Ντουβιέ θα εξεταστεί αύριο, για να διαπιστωθεί εκ νέου η κατάστασή του. Το
τεχνικό επιτελείο του Άρη ευελπιστεί ότι ο Αυστριακός θα ξεπεράσει το πρόβλημά του και να θα δώσει κανονικά το παρών στο κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, το οποίο, βεβαίως, έχει την ιδιαιτερότητα να είναι το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όπου η νίκη παίζει πάντα ρόλο στο γόητρο των δύο αντιπάλων.

Εκτός του Ντουβιέ, ατομικό πρόγραμμα έκανε και σήμερα ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Ο Έλληνας γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και στα δύο γόνατα. Κι αυτού η συμμετοχή είναι αμφίβολη στην αναμέτρηση με τους «ασπρόμαυρους».

Να σημειωθεί ότι η προπόνηση σήμερα έγινε υπό την επίβλεψη των Γιώργου Κετσελίδη, Σάββα Καμπερίδη και Δημήτρη Γιαννάκη, καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί ως μάρτυρας της ΚΑΕ Άρης στην εκδίκαση της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του κυριακάτικου αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του ΕΣΑΚΕ, της ΔΕΑΒ και των δυο ομάδων. Στη σύσκεψη εξετάστηκαν και τα δύο σενάρια, δηλαδή, να γίνει ο αγώνας χωρίς κόσμο ή με κόσμο. Μετά την απογευματινή εξέλιξη, βεβαίως, θα εφαρμοστεί το σενάριο να γίνει ο αγώνας με κόσμο.
Keywords
Τυχαία Θέματα