Ενήλικη σειρά κινουμένων σχεδίων "Flintstones" ετοιμάζει η Elizabeth Banks

Γιάμπα-ντάμπα-ντου!

Η αγαπημένη προϊστορική οικογένεια Flintstones και η σειρά κινουμένων σχεδίων που εξιστορούσε την ζωή τους αποκτά reboot.

Σύμφωνα με το The Wrap, η Warner Bros., το στούντιο που κατέχει τα δικαιώματα των χαρακτήρων, ετοιμάζει μια ενήλικη σειρά κινουμένων σχεδίων. Η ηθοποιός και σκηνοθέτης, Elizabeth Banks,

και η εταιρεία παραγωγής της, Brownstone Productions, βρίσκεται στο αρχικό στάδιο ανάπτυξής της.

Το "The Flintstones" δημιουργήθηκε από την εταιρεία Hanna-Barbera και προβαλλόταν στο ABC για έξι χρόνια (1960-1966). Σε αυτήν βλέπαμε την οικογένεια Flintstones, η οποία αποτελούταν από τους Fred, Wilma και Pebbles, τον τρόπο που ζούσαν και τις συναναστροφές τους με τους γείτονες και καλύτερους τους φίλους, τους Rubbles, οι οποίοι αποτελούνταν από τους Barney, Betty και Bamm-Bamm.

Η σειρά απέκτησε δύο live-action ταινίες, τις "The Flintstones" (1994) και "The Flintstones in Viva Rock Vegas" (2000), με τους John Goodman, Rick Moranis, Elizabeth Perkins και Rosie O'Donnell.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η υπηρεσία streaming της θα ονομάζεται HBO Max. Σε αυτήν αναμένουμε να δούμε το reboot, αλλά και τη prequel σειρά κινουμένων σχεδίων "Gremlins", τη δραματική σειρά "Tokyo Vice" με πρωταγωνιστή τον Ansel Elgort, την ανθολογική ρομαντική σειρά "Love Life" με τους Anna Kendrick και Paul Feig και τη σειρά θρίλερ "The Flight Attendant", ενώ ο Πρόεδρος του καναλιού είπε ότι η νέα υπηρεσία θα φέρει νέο πρωτότυπο υλικό το 2020.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN Greece Τηλεοπτικός Οδηγός: Οι νέες σειρές των μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων Γεμάτο πρόγραμμα για το Comic-Con θα φέρει το Warner Bros. Television Group Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας κερδίζει ο Batman

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα