Ενγκμπακοτό: «Εύθραυστη περίοδος. Μπορούμε να το γυρίσουμε» (vid)

Ενγκμπακοτό: «Εύθραυστη περίοδος. Μπορούμε να το γυρίσουμε» (vid)ndaoutisΣάβ, 03/06/2021 - 22:18

Απόλυτα ειλικρινής, ήταν ο Γενί Ενγκμπακοτό, αμέσως μετά το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό (1-0).

Ο νεοφερμένος ποδοσφαιριστής των «πράσινων» ομολόγησε την ανωτερότητα της αντίπαλης ομάδας, ωστόσο δήλωσε αισιόδοξος πως το αρνητικό κλίμα των τελευταίων ημερών στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, μπορεί να αλλάξει.

Οι δηλώσεις του Ενγκμπακοτό:

«Οι

αντίπαλοι ήταν πιο μαχητικοί και απ΄ ότι φάνηκε από την τελευταία τριάδα των αγώνων που δώσαμε, ήθελαν περισσότερο τις νίκες. Είναι μια δύσκολη και εύθραυστη περίοδος για εμάς. Η τελευταία μας νίκη ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια έχουμε… πάψει να δημιουργούμε ευκαιρίες.

Εμείς οι ίδιοι θα δώσουμε τις λύσεις. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι. Η ομάδα μας είναι ποιοτική. Φυσικά εξακολουθούμε να ελπίζουμε στην ευρωπαϊκή μας έξοδο.

Διανύουμε μια περίοδο που μας λείπει η αυτοπεποίθηση, όμως εφόσον καταφέρουμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ θα βρούμε αυτό που μας λείπει και θα συνεχίσουμε με καλύτερες προοπτικές.

Ο κόσμος περιμένει δύναμη και μαχητικότητα από εμάς και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα ΕΛΛΑΔΑ Ενγκμπακοτό: «Εύθραυστη περίοδος. Μπορούμε να το γυρίσουμε» Submitted by npilios on Σάβ, 03/06/2021 - 22:21 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/EMPAKOTO_060321.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Παναθηναϊκός, αλλά και στις προοπτικές να το… γυρίσουν, αυτός και οι συμπαίκτες του, ήταν μετά το τέλος του αγώνα των Ιωαννίνων, ο Ενγκμπακοτό ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Παναθηναϊκός, αλλά και στις προοπτικές να το… γυρίσουν, αυτός και οι συμπαίκτες του, ήταν μετά το τέλος του αγώνα των Ιωαννίνων, ο Ενγκμπακοτό Article publish on Σάβ, 03/06/2021 - 22:18 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα