Ένας αναπάντεχος εχθρός για τους Spider-Man και Venom στο Absolute Carnage

Άσχημα τα πράγματα για την ομάδα Spider-Man.

Το "Absolute Carnage" έβαλε τον Cletus Kasady εναντίον των Spider-Man, Venom και άλλων Marvel χαρακτήρων με την ομάδα Spider-Man να δέχεται ήδη τρομερές απώλειες.

Προσοχή: το άρθρο περιλαμβάνει SPOILERS από τον Absolute Carnage #2!

Το πρώτο τεύχος του "Absolute Carnage" τελείωσε με τον Carnage να μετατρέπει

όλους τους έγκλειστους του Ravencroft Asylum σε κλώνους Carnage. Ο Cletus επίσης συμμάχησε μέχρι και με τον τρελό Norman Osborn. Ο Osborn ήδη πίστευε ότι ήταν ο Cletus Kasaday, οπότε τώρα έχει και τις δυνάμεις του symbiote ώστε να ολοκληρώσει το παραλήρημα του. Βέβαια σε αντίθεση με την υπόλοιπη στρατιά του Carnage, αυτός έχει ακόμα ελεύθερη βούληση και σύντομα ξεκινά να έρχεται σε αντιπαράθεση με το αφεντικό του.

Οι Spider-Man και Venom αρχίζουν να τα βρίσκουν σκούρα με την στρατιά των symbiote να μεγαλώνει συνέχεια. Επιπλέον, ο Eddie Brock μαθαίνει ότι ο γιος του, Dylan, είναι στο στόχαστρο του Carnage καθώς δεν είναι απλά γιος των Eddie Brock/Anne Weying, αλλά έχει μέσα του και "dna" symbiote.

Οι Spidey και Venom αποφασίζουν να χωριστούν και να μαζέψουν κι άλλους ήρωες για βοήθεια. Ο Spidey πάει να βρει ήρωες όπως οι Captain America και Wolverine, ενώ ο Venom μαζεύει κάποιους από τους κακούς. Σύντομα συναντά τον Miles Morales και τον Scorpion να τους επιτίθεται η στρατιά Carnage. O Scorpion προσπαθεί να ξεφύγει κι αφήνει τον Miles να πεθάνει, αλλά ο Venom μπαίνει στην μέση και αναγκάζει τον πρώην ξενιστή του Venom να μείνει εκεί να πολεμήσει.

Art by Ryan Stegman. (Image Credit: Marvel Comics)

Ο Scorpion τραυματίζεται θανάσιμα από τον Carnage, ενώ ο Miles πέφτει θύμα του και γίνεται μέρος της αντίπαλης στρατιάς. Τώρα, ένας από τους σημαντικότερους συμμάχους του Peter Parker βρίσκεται στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Πόσους άλλους θα κατασπαράξει ο Carnage;

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceUPDATE: Αποκαλύπτονται οι ταυτότητες των μελών της 'Doc Justice and the J-Team'Η Marvel Comics αποκαλύπτει τη σκοτεινή Captain MarvelHulk vs. The Thing: Η Marvel αποκαλύπτει ποιος είναι δυνατότερος

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα