Ένας ακόμη τελικός

Είναι αυτό που μας έλεγε ο Πέδρο Μαρτίνς πριν από δύο 24ωρα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, στην καθιερωμένη συνέντευξη που μας παραχωρεί πριν από τους αγώνες του πρωταθλήματος. Το ντέρμπι της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ είναι ουσιαστικά ένας ακόμη τελικός για την ομάδα του, από τους πολλούς που έχει δώσει από την έναρξη της περιόδου έως τώρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παίξει… τελικούς κατακαλόκαιρο, προκειμένου να μπουν στους ομίλους του Europa League.
Τελικό με την Μίλαν για να την αποκλείσουν και να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Τελικούς στο πρωτάθλημα, μετά τις βαθμολογικές απώλειες του πρώτου γύρου, αφού απαγορεύεται νέο «στραβοπάτημα» στην δύσκολη προσπάθειά τους για ανατροπή, προς όφελός τους, της εικόνας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έτσι, έφθασαν να «τρέχουν» το καλύτερό σερί τους στο πρωτάθλημα, με έξι συνεχόμενες νίκες, επί της Λαμίας, του Λεβαδειακού, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Αστέρα Τρίπολης, της ΑΕΛ και του Πανιωνίου. Και τώρα ψάχνουν την έβδομη μέσα στην Τούμπα ώστε να μπουν για τα καλά σε τροχιά τίτλου. Ακόμη και η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί τα πλάνα τους, αφού αν διατηρηθεί η διαφορά των έξι βαθμών από την κορυφή, δύσκολα θα υπερκαλυφθεί στις δέκα αγωνιστικές που θα απομένουν. Με ήττα δε γίνεται λόγος για ανατροπή του σκηνικού. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει να κάνει πρόβες φιέστας.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό έχουν ταξιδέψει οι «Πειραιώτες» στη Θεσσαλονίκη. Καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, μπορούμε να σας μεταφέρουμε με βεβαιότητα την πίστη των παικτών και του τεχνικού επιτελείου για την κατάκτηση της νίκης μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ. Βεβαίως, όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί, όπου ελπίζουμε μαζί με τους τηλεθεατές των καναλιών novasports, να απολαύσουμε θέαμα υψηλού επίπεδου. Και μετά το τελευταίο σφύριγμα, να μιλάμε μόνο για μπάλα μαζί με τους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
Keywords
Τυχαία Θέματα