Εναλλακτικά σούπερ ηρωικά σκηνικά θα ζήσουμε στο Disney+

Επικεφαλής μάλλον ο Kevin Feige.

Η Marvel λέγεται ότι θα παράγει μια σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στα δημοφιλή κόμικ "What If?" για την επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία Disney+.

Τα κόμικς "What If?" είναι ιστορίες που έχουν δημιουργηθεί καθαρά για πλάκα και την ικανοποίηση των fan χωρίς να ανήκουν στο canon της Marvel, και περιγράφοντας γεγονότα αν συνέβαιναν

αλλιώς. Σύμφωνα με το /Film,, την ίδια λογική θα ακολουθεί η σειρά του Disney+.

Ένα τεύχος συγκεκριμένα, το "What If? Vol. #47 - What if Loki had found the hammer of Thor?", αναφέρθηκε από πηγές ως πηγή για ένα από τα επεισόδια που θα δούμε. Υπεύθυνος της σειράς λέγεται ότι είναι ο Kevin Feige, επικεφαλής του MCU. Είναι πιθανό ηθοποιοί από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel να δανείσουν τις φωνές τους για τους animated ήρωες. Όπως στα κόμικς, η σειρά θα είναι ανθολογία με κάθε επεισόδιο να ασχολείται με διαφορετικό συμβάν.

Άλλα παραδείγματα ιστοριών του κόμικ έχουν τον Spider-Man ως μέλος των Fantastic Four, την Gwen Stacy να μην πεθαίνει, τους Avengers να νικούν τους πάντες, τον Doctor Doom να γίνεται ο Sorcerer Supreme, την Aunt May να έχει πεθάνει αντί για τον Uncle Ben κι άλλα.

Η Marvel ετοιμάζει αρκετό υλικό για το Disney+, όπως μια σειρά για τον Loki με τον Tom Hiddleston και τον Michael Waldron ως showrunner και μια σειρά με τους Vision και Scarlet Witch.

Εκτός του νέου υλικού, το Disney+ θα περιλαμβάνει όλη τη βιβλιοθήκη ταινιών της εταιρείας. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν στις 11 Απριλίου κατά τη συνάντηση μετόχων της εταιρείας.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΣτα παιδικά μας χρόνια θα μας ταξιδέψει το Disney+Η κακοί της Disney+ με δική τους σειρά στο Disney+H συνδρομητική υπηρεσία της Disney+ αποκτάει όνομα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα