Ένα βιβλίο, χιλιάδες μοναδικές στιγμές (video)


Την παρουσίαση μιας σπουδαίας εκδοτικής δουλειάς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασαν το απόγευμα της Πέμπτης σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης οι άνθρωποι της ομάδας σε λαμπρή - κι αντάξια της 736 σελίδων εκδοτικής προσπάθειας – εκδήλωση. Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής αυτής της πρωτοβουλίας που φέρει το όνομα Toumba Special
Edition και μέλος του τμήματος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Παναγιώτης Αρωνιάδης σε ρόλο διευθυντή έκδοσης μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Δημήτρη Παπάζογλου αλλά και τον – εκ των αρχηγών της ομάδας – Δημήτρη Πέλκα, παρουσίασαν το λεύκωμα, τις ιδιαιτερότητές του και τη σημασία του.

Αρωνιάδης «Ελπίζουμε κι ευχόμαστε το επόμενο να είναι για το πρωτάθλημα»

Όπως ανέφερε ο κ. Αρωνιάδης: «Στις 736 σελίδες αυτής της έκδοσης υπάρχουν χιλιάδες λεπτομέρειες. Θέλαμε να ‘φυλακίσουμε’ για πάντα στο χαρτί τις εικόνες ακόμη και τις μυρωδιές που θα μας θυμίζουν για απάντα την κατάκτσηη του Κυπέλλου και την πορεία προς τη συμμετοχή μας για πρώτα φορά στους ομίλους του Champions League. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε το επόμενο να είναι για το πρωτάθλημα».

Πέλκας «Μας αρέσει που προσπαθούμε να δημιουργούμε νέους φιλάθλους»

Πόλος έλξης και λατρείας από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν εκεί έγινε ο Δημήτρης Πέλκας βγαίνοντας φωτογραφίες κι υπογράφοντας πολλά αυτόγραφα. Όπως δήλωσε αμέσως μετά: «Σίγουρα μας αρέσει που προσπαθούμε να δημιουργούμε νέους φιλάθλους. Θέλουμε να γίνουμε σωστά παραδείγματα για τα παιδιά. Μια ανάγνωση στο βιβλίο θα βοηθήσει σ’ αυτό».

Για το ποια στιγμή ξεχωρίζει από το 2018: «Το γκολ και το κύπελλο. Είναι στιγμές που μένουν χαραγμένες στη μνήμη και την καρδιά σου».

Για το ιδιαίτερο αυτό λεύκωμα: «Είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ που έχει ανθρώπους να κάνουν μία τέτοια εξαιρετική δουλειά και αξίζει να παρακολουθήσετε την εξέλιξη αυτού».

Για κάθε ενδιαφερόμενο η διάθεση του Toumba Special Edition θα ξεκινήσει από την προσεχή Δευτέρα από σωρεία σημείων που έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα