Εν αρχή ην το σύνολο

Υπάρχουν πολλοί που πίστευαν ότι με την αποτυχία στον ημιτελικό του Euro 2016 απέναντι στους Γάλλους η εποχή Γιόαχιμ Λεβ ολοκληρώθηκε. Φευ!

Η Γερμανία με – σχεδόν – την δεύτερη ομάδα κατέκτησε το κύπελλο Συνομοσπονδιών και συνήθως με την δεύτερη ομάδα στο γήπεδο έκανε και το δέκα στα δέκα στην προκριματική φάση που ακολούθησε! Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι το μεγάλο όπλο αυτής της ομάδας είναι το βάθος και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρος πρωταγωνιστής! Ο Λεβ έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει – έχοντας στην διάθεση του το πιο εξελιγμένο
σύστημα δεδομένων στον κόσμο – σε σχηματισμούς και ιδέες για την νοκ άουτ φάση. Πρέπει να θυμηθούμε ότι οι Γερμανοί πέτυχαν πέντε γκολ από στατικές φάσεις στο προηγούμενο Παγκόσμιο κύπελλο, τα περισσότερα από όλες τις ομάδες. Με τον τρόπο, την ομάδικότητα και έναν προπονητή που βρίσκεται πλέον δώδεκα χρόνια στον πάγκο μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα έστω κι αν υπάρχει λίγη γκρίνια για την αγωνιστική εικόνα τους λίγες ημέρες πριν την εκκίνηση της διοργάνωσης.

ΠΟΡΕΙΑ

Έκανε το δέκα στα δέκα στην προκριματική φάση και τα κατάφερε εύκολα να προκριθεί στην τελική φάση! Κατάφερε να ειναι τέλεια για τρίτη φορά στην ιστορία της σε προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου που είναι ρεκόρ για Ευρωπαϊκή ομάδα και έφτασε τις δεκαέξι συνεχόμενες νίκες σε προκριματικά Μουντιάλ ισοφαρίζοντας το δικό της ιστορικό ρεκόρ! Παράλληλα σκόραρε σαράντα-τρεις φορές που επίσης είναι ρεκόρ για προκριματική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ένα ασταμάτητο τρένο!

ΑΣΤΕΡΙ

Είναι άδικο σε μια τέτοια ομάδα να τοποθετηθεί κάποιος πάνω από τους υπόλοιπους! Πολυτιμότερος παίκτης πέρσι στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών ήταν ο Γιούλιαν Ντράξλερ και είναι αρκετά πιθανό να μείνει στον πάγκο φέτος! Ο τίτλος μάλλον πρέπει να δοθεί στον Τόνι Κρόος, τρία συνεχόμενα Champions League έχει κατακτήσει το μυαλό της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γερμανίας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Πιστός στην Γερμανία ο Γιόαχιμ Λεβ υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2022! Βοηθός του Γιούργκεν Κλίνσμαν στο Παγκόσμιο κύπελλο του 2006 και από εκεί και πέρα πρώτος προπονητής. Απόλυτα επιτυχημένος στον πάγκο των πάντσερ και υπεύθυνος για την τακτική αναγέννηση και τον εκσυγχρονισμό της ομάδας που έχει ήδη φτάσει στην κορυφή του κόσμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα