Εμβιλά: "Είμαστε απογοητευμένοι"

Εμβιλά: "Είμαστε απογοητευμένοι"gvasilioΠέμ, 12/10/2020 - 01:39

Απογοητευμένος από την παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League, αλλά χαρούμενος που συνεχίζει στην Ευρώπη παρουσιάστηκε ο Γιαν Εμβιλά.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote:

«Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Χαιρόμαστε που συνεχίζουμε στο

Europa League, αλλά είμαστε απογοητευμένοι από τα προηγούμενα παιχνίδια και το σημερινό. Πρέπει να δούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε, να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για τα πολλά πέναλτι που κάνει ο Ολυμπιακός: «Φυσικά και είναι ένα πρόβλημα για εμάς και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές και πρέπει να συμπεριφέρονται πιο έξυπνα για να μην κάνουμε την ζωή του αντιπάλου εύκολη».

Για το αν φταίει η κούραση: «Φταίνε όλα. Είναι και η κούραση, είχαμε κάποιους τραυματισμούς και απουσίες λόγω κορονοϊού. Είναι λίγο απ' όλα. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος, για να κάνουμε καλές γιορτές, να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε το 2021 για ακόμα καλύτερα παιχνίδια».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Απογοητευμένος από την παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League, αλλά χαρούμενος που συνεχίζει στην Ευρώπη παρουσιάστηκε ο Γιαν Εμβιλά. Article publish on Πέμ, 12/10/2020 - 01:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα