Έμειναν ζωντανοί οι «πολεμιστές»! (video)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς σε ένα δραματικό ματς κέρδισαν μέσα στο Τορόντο με 106-105 και μείωσαν σε 3-2 τη σειρά των τελικών του ΝΒΑ!

Για τους πρωταθλητές επανήλθε ο Κέβιν Ντουράντ, όμως τραυματίστηκε ξανά στην δεύτερη περίοδο, προλαβαίνοντας πάντως να πετύει 11 πόντους σε 12 λεπτά συμμετοχής. «Λαβωμένος» αποχώρησε και ο Λούνι με μόλις τέσσερις πόντους, όμως οι Κάρι και Τόμπσον έκαναν τη διαφορά για τους φιλοξενούμενος με 31 και 26 πόντους αντίστοιχα.

Οι Ουόριορς, είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως με ξέσπασμα στο τέλος ο Καουάι Λέοναρντ έβαλε μπροστά
το Τορόντο, που έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο με διαδοχικά τρίποντα στο τελευταίο λεπτό, οι Κάρι και Τόμπσον χάρισαν τη νίκη στους Ουόριορς, που θα έχουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο έκτο παιχνίδι μέσα στο γήπεδό τους.

Κορυφαίος των γηπεδούχων ο Λέοναρντ που είχε 26 πόντους, 12 ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Τα τρίποντα έκαναν τη διαφορά για τους νικητές που είχαν 20 εύστοχα σε 42 προσπάθειες, αντί μόλις οκτώ των Καναδών.

Οι Ουόριορς προηγήθηκαν ακόμα και με 11 πόντους στην δεύτερη περίοδο, όμως οι Ράπτορς με ένα επιμέρους 13-3 κατάφεραν να κλείσουν την ψαλίδα.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να εξασφαλίζουν τη νίκη καθώς προηγήθηκαν με 84-78 στη λήξη της τρίτης περιόδου, όμως ο Λέοναρντ πέτυχε 12 πόντους στην τέταρτη περίοδο και έβαλε την ομάδα του μπροστά με 103-97, 3:28 πριν από το τέλος.

Οι Κάρι και Τόμπσον «μίλησαν» από το τρίποντο, οι Ράπτορς μείωσαν στον πόντο 30'' πριν από το τέλος, όμως ο Λάουρι δεν κατάφερε να τους δώσει τον τίτλο αστοχώντας σε τρίποντο στην τελευταία επίθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα