"Ελπίζω να παίξουμε Europa League"

Ο Σέρβος μέσος της Ξάνθης, Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης της εβδομάδας στην ιστοσελίδα της Super League, απάντησε στις ερωτήσεις των φιλάθλων. Μάλιστα, έστειλε το μήνυμα στους φίλους της ομάδας του ότι ο πήχης είναι ψηλά αυτή τη σεζόν στο θρακιώτικο σύλλογο, καθώς, όπως τόνισε... "ελπίζω να παίξουμε στο Europa League".

Α. Βάσιλας: Όταν ήρθες στην
Ξάνθη οι αναφορές μιλούσαν για ένα αμυντικό χαφ που έχει παίξει στον Ερυθρό Αστέρα. Έπαιζες μήπως και κάποια άλλη θέση παλιότερα;

"Ναι, έχω παίξει κεντρικός αμυντικός και μεσοεπιθετικός"

Γιώργος Μιχαηλίδης:Κατά τη γνώμη σου καλύτερο οπαδικό κοινό είχε ο Ερυθρός Αστέρας ή η Λέχια;

"Η Λέχια έχει πολύ καλούς οπαδούς, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας πολύ καλύτερους".

Νότης Λαζαρίδης: Αλεξάνταρ, θα ήθελα αρχικά να σε ευχαριστήσω για την συνεισφορά σου στις έως τώρα αγωνιστικές επιτυχίες με την ομάδα μας, και έπειτα να σου ευχηθώ τα καλύτερα.Τί σκοπεύεις να πετύχεις με την Ξάνθη; Πως σου φαίνεται η πόλη; Και ποιος ήταν το είδωλο σου;

"Ελπίζω να παίξουμε στο Europa League. Η πόλη είναι πολύ όμορφη και με τη γυναίκα μου απολαμβάνουμε τη ζωή εδώ. Είδωλό μου είναι ο Michael Essien.Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!"

Ηλίας Κούλαλης:Τί είναι αυτό, που ήταν το πιο δύσκολο για να προσαρμοστείς στην ομάδα της Ξάνθης, και τί σου αρέσει στην πόλη; Καλή επιτυχία για τη συνέχεια!

"Προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα, με αποδέχτηκαν όλοι. Η μόνη μου δυσκολία είναι η γλώσσα, αλλά προσπαθώ να τη μάθω άμεσα".

Διονύσης Τερζής:Έχεις κάποιο γούρι που παίρνεις μαζί σου;

"Το γούρι μου είναι το κομπολόι μου, δώρο της γυναίκας μου το οποίο το αγοράσαμε από το Μοναστηράκι".

Γιάννης Καρτάλης:Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να έρθεις στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΟΞ; Συμβουλεύτηκες κάποιον από τους συμπατριώτες σου στην ομάδα για να σε βοηθήσουν στην απόφαση;

"Ήθελα μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και οι φίλοι μου Zivko και Petar, μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα, τους ανθρώπους και την πόλη. Έτσι ήταν μια εύκολη απόφαση".

Βαγγέλης Παπαδόπουλος:Πως σου φαίνεται το πρωτάθλημα; Ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα;

"Το Πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, όλες οι ομάδες είναι σχεδόν ίσες, ώστε δεν μπορώ να ξεχωρίσω μια ομάδα. Κάθε μία έχει διαφορετική ποιότητα".

Μαρία Καλογεροπούλου:Ποιο μήνυμα θα ήθελες να δώσεις στους οπαδούς της ομάδας;

"Να είναι κοντά μας, να μας υποστηρίζουν κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο και θα συνεχίσουμε να δίνουμε το 100% των εαυτών μας για την ομάδα και τους φιλάθλους".

Παναγιώτης Αγγελιδάκης:Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι και ποιο το όνειρό σου ως ποδοσφαιριστής;

"Ονειρεύομαι να παίξω στο Champions League και οι στόχοι μου είναι να βελτιώνω τον εαυτό μου και μια μέρα να πετύχω το όνειρό μου".
Keywords
Τυχαία Θέματα