Ελπίζει για Φελαϊνί η Ρόμα

Την προοπτική απόκτησης του Μαρουάν Φελαϊνί εξετάζουν οι διοικούντες τη Ρόμα, αφού πλέον έχει γίνει γνωστό ότι ο Βέλγος διεθνής δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η συνεργασία του 30χρονου ποδοσφαιριστή με τον αγγλικό σύλλογο θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αφού ο ίδιος φέρεται να έχει απορρίψει τις προτάσεις για νέα συμφωνία.

Οι «τζιαλορόσι» δεν είναι η μόνη ιταλική ομάδα που έχει ενδιαφερθεί για τον
Φελαϊνί, καθώς έχει ήδη γίνει γνωστό ότι τον παρακολουθεί και η Γιουβέντους. Από την πλευρά του, ο παίκτης έχει αφήσει την πόρτα του ανοιχτή σε όλους τους πιθανούς ενδιαφερόμενους.

«Εχω κάτι στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή που δεν μπορώ να το ανακοινώσω. Η φετινή είναι η δέκατη σεζόν μου στην Αγγλία. Εκτός από την πρώτη μου στη Γιουνάιτεντ, από τις υπόλοιπες έχω μόνο καλές αναμνήσεις», σχολίασε ο Φελαϊνί.

«Είμαι ακόμα εδώ. Αν η ομάδα μου δεν με ήθελε, θα το είχα μάθει εδώ και πολύ καιρό. Μου έκαναν μία πρόταση για ανανέωση και ίσως να επανέλθουν. Δεν το ξέρω όμως, όπως δεν ξέρω και τι θα απαντήσω. Δεν είναι κάτι που αποφασίζεται αμέσως», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα