«Ελληνικό ενδιαφέρον για Σορούς»

Δημοσιεύματα από το Ιράν αναφέρουν ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός Σορούς Ραφιεΐ μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο 28χρονος δεξιοπόδαρος επιθετικογενής μέσος, που έχει 5 συμμετοχές στην Εθνική του ομάδα, αγωνίζεται από το 2017 στο Κατάρ με την Αλ - Κορ, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε Φατζρ Σεπασί, Φουλάντ, Τράκτορ Σάζι και Περσέπολις.

Σύμφωνα με τους Ιρανούς, ο Σορούς δεν αναμένεται να συνεχίσει στην τωρινή του ομάδα και τόσο η Περσέπολις όσο και η Σεπαχάν
θέλουν να τον «επαναπατρίσουν».

Ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μετά την επιτυχία των Καρίμ Ανσαριφάρντ, Μασούντ Σοτζαεΐ και Εχσάν Χατζισαφί στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι Ιρανοί (και ειδικά οι μέσοι) είναι της...μόδας στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται ο παίκτης να καταλήξει σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ιράν.

Σημειωτέον ότι οι τρεις προαναφερθέντες Ιρανοί ήρθαν στην Ελλάδα αρχικά για τον Πανιώνιο που έχει «ανοίξει» την συγκεκριμένη αγορά και με δεδομένο ότι οι «κυανέρυθροι» αναζητούν παίκτη και στην συγκεκριμένη θέση, δεν μοιάζει απίθανο άλλος ένας Ιρανός να γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα