Ελλάδα: Ο Παράσχος παραμένει ενοχλημένος με τον Ζαγοράκη

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έκρυψε την πικρία του, παρότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα μπαράζ μεταξύ της Λαμίας και της Βέροιας. Ο Παράσχος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “BwinΣΠΟΡ FM 94,6”.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: “Λυπάμαι τα σημερινά παιδιά, γιατί τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η αγάπη που έλαβα και ο σεβασμός που υπήρχε στο πρόσωπό μου ήταν μοναδικός”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στα μπαράζ μεταξύ της Λαμίας και της Βέροιας: “Δεν υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ των ομάδων. Στο α’ μέρος έβλεπα ότι η

Βέροια ήταν καλύτερη, παρότι η Λαμία είχε κάνει τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Στο ημίχρονο ήταν καλύτερη η Λαμία και δεν έβγαλε αντίδραση η Βέροια. Ήταν δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονο. Η διαφορά κατηγορίας παίζει σημαντικό ρόλο μεταξύ των δύο ομάδων. Είναι καλύτερη και πιο ποιοτική η Λαμία. Είναι κρίμα για τον Λεβαδειακό και για τη Βέροια να μην ανεβαίνουν απευθείας στην πρώτη κατηγορία”.

Επίσης, ο Παράσχος δήλωσε για το πρωτάθλημα της Super League 2: “Αν θέλεις να κρατήσεις τους δύο ομίλους στη Β’ εθνική, να ανεβαίνουν και οι δύο ομάδες από τους ομίλους και να μην υπάρχει αυτό που είδαμε φέτος”.

Τέλος, ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: “Με στιγμάτισε. Ναι, προπονητικά. Με γύρισε ξανά πίσω, για να κάνω πάλι το αγροτικό μου. Το έχει πει πολλές φορές. Είναι κάτι που με στιγμάτισε. Ήταν ίσως η χειρότερη στιγμή στην προπονητική μου καριέρα, ήταν το πέρασμά μου από εκεί. Ένα ματς πρόλαβα, στην Ξάνθη, και από εκεί και πέρα να συνεχίσω την καριέρα μου. Σου στοιχίζει κάτι τέτοιο. Όταν σε κρίνει και σε διώχνει από την προετοιμασία, πριν καν την τελειώσεις, δεν ήταν αυτό. Προτού παίξουμε στην Ξάνθη, ήξερα ότι ήταν στη Γαλλία και είχε κλείσει τον Φερνάντο Σάντος. Με πείραξε η συμπεριφορά του”.

Keywords
Τυχαία Θέματα