Ελίασον: «Φανταστική η ατμόσφαιρα στην Αγιά Σοφιά»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ενώ μίλησε και για τις ασίστ στον Λιβάι Γκαρσία. Ο Ελίασον δήλωσε στην εφημερίδα «Ώρα»:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ζήσαμε μια σπουδαία βραδιά. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος ήταν φανταστική και είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι γιατί καταφέραμε

να κάνουμε χαρούμενο όλο αυτό τον κόσμο με τη νίκη μας και να ανταποδώσουμε αυτό που έκαναν για μας. Πάντα μας δίνουν ώθηση. Αλλά πραγματικά αυτό που συμβαίνει στο καινούριο μας γήπεδο είναι κάτι το φανταστικό και μας δίνει τρομερά συναισθήματα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πορεία της ΑΕΚ: «Είμαστε μια ομάδα που δεν έχουμε μόνο ένα όπλο. Έχουμε πολλές και διαφορετικές αρετές σαν ομάδα. Είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών, πολύ δεμένοι μεταξύ μας και δουλεύουμε κάθε μέρα πολύ σκληρά. Το πιο σημαντικό είναι πως δουλεύουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε όλοι μαζί. Σαν ομάδα. Αυτό μας βοηθά περισσότερο απ’ όλα. Επίσης, και ο κόσμος μας είναι ένα όπλο μας. Με το πάθος του μας βοηθά επί 90 λεπτά σε κάθε παιχνίδι».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις ασίστ στον Λιβάι Γκαρσία: «Ο Λιβάι είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης και ένα τρομερό παιδί. Πραγματικά, απολαμβάνω να παίζω μαζί του και να του δίνω πάσες για να σκοράρει. Το ίδιο ισχύει φυσικά για όλους τους συμπαίκτες μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα