Ελευθεριάδης: "Κομβικό σημείο η κόκκινη" (vid)

Ελευθεριάδης: "Κομβικό σημείο η κόκκινη" (vid)antoniamath11Κυρ, 11/22/2020 - 22:44

Το δικό του σημείo-κλειδί για την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 είναι η κόκκινη κάρτα για τον Χρήστο Ελευθεριάδη.

Βέβαια όπως και ο συμπαίκτης του Στέφανος Σιόντης αναφέρθηκε και στους συναδέλφους του στη  Super League 2 και Football League, οι οποίοι διανύουν δύσκολες

στιγμές. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη κάμερα των καναλιών NovasportsHD:

Για τους συναδέλφους τους: "Στα δικαιώματα των παιδιών της Super League 2 και Football League είμαστε δίπλα τους". 

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μπήκαμε καλά στο ματς. Άλλαξαν οι ισορροπίες με την κόκκινη που δεχτήκαμε. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι αν δεν είχαμε δεχτεί την κόκκινη". 

Για τους βαθμούς που έχει χάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα: "Σήμερα είναι διαφορετικό το κριτήριο. Δεχτήκαμε μια κόκκινη κάρτα και αυτό ήταν κομβικό". 

Για τους "μεγάλους του πρωταθλήματος: "Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ έχουν διαφορετική ποιότητα. Κοιτάμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είναι ποιοτικοί αντίπαλοι. Μεγάλη σημασία έχουν οι στιγμές, οι φάσεις, οι αντίπαλοι όλα". 

Για το πρωτάθλημα και την παραμονή: "Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Κοιτάμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά για να παίρνουμε τις νίκες. Ελπίζουμε τις καλές εμφανίσεις να κάνουμε νίκες. Τώρα για το πρωτάθλημα και την παραμονή δεν γνωρίζω ακόμα". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα ΕΛΛΑΔΑ Ελευθεριάδης: "Κομβικό σημείο η κόκκινη" Submitted by antoniamath11 on Κυρ, 11/22/2020 - 22:44 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/SIONTIS_ORA_221120.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off On Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Χρήστος Ελευθεριάδης σχολίασε το τελικό αποτέλεσμα του ΠΑΣ Γιάννινα, την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 και τόνισε ότι η κόκκινη κάρτα ήταν κομβική. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Χρήστος Ελευθεριάδης σχολίασε το τελικό αποτέλεσμα του ΠΑΣ Γιάννινα, την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 και τόνισε ότι η κόκκινη κάρτα ήταν κομβική.
Article publish on Κυρ, 11/22/2020 - 22:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα