Ελ Καντουρί: "Θα δούμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ στην Τούμπα"

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μετά το τέλος του αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία είπε -μεταξύ άλλων- ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πιο έξυπνος και αποτελεσματικός στο παιχνίδι του.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV είπε στην αρχή των δηλώσεών του: "Περιμέναμε και γνωρίζαμε πως η Σλόβαν θα παίξει με αντεπιθέσεις. Εμείς πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι,
πιο αποτελεσματικοί στο παιχνίδι μας. Παρ' όλο που δεν κάναμε ένα τόσο κακό παιχνίδι, χρειάζεται και μπορούμε να κάνουμε πολλά παραπάνω".

Είπε ακόμη: "Δεν θεωρώ πως στο α΄ημίχρονο κάναμε κακό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες και δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Στο β΄ημίχρονο δώσαμε χώρο στη Σλόβαν να βγει στην αντεπίθεση, δεν δείξαμε υπομονή και εξυπνάδα να κρατήσουμε και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να βρούμε λύσεις στο 1/3 του γηπέδου. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ένα νέο προπονητή, νέο στυλ παιχνιδιού και προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο".

Πρόσθεσε: "Το σίγουρο είναι πως θα δούμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι για την πρόκριση".
Keywords
Τυχαία Θέματα