Εκτός πλάνων πάλι ο Κωνσταντινίδης

Χωρίς τον νεαρό Κωνσταντινίδη θα παραταχθεί ο Άρης στην σημερινή φιλική αναμέτρηση με την Ντε Γκράαφστσαπ.

Ο νεαρός αμυντικός δεν συμμετείχε στη πρωϊνή προπόνηση της Τρίτης, υποβλήθηκε σε εξετάσεις χωρίς να φανεί όμως κάτι ανησυχητικό αλλά για προληπτικούς λόγους κρίθηκε ό,τι θα πρέπει να ξεκουράσει το πόδι του. Έτσι θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Κατά τα άλλα ο Πάκο Ερέρα δούλεψε πολύ στις στημένες φάσεις και κυρίως στην γρήγορη απομάκρυνση της μπάλας από την περιοχή καθώς θεωρεί κομβικό το συγκεκριμένο
ζήτημα.

«Η μπάλα μακριά από την μεγάλη περιοχή μας και ποτέ ψηλά», τονίζει ο Ισπανός στις προπονήσεις θέλοντας να τους δείξει ό,τι υπάρχουν κόκκινες γραμμές τις οποίες θα πρέπει να οριοθετήσουν οι ίδιοι οι παίκτες του κατά την διάρκεια των αγώνων.

Στα αγωνιστικά λοιπόν και εκτός του Κωνσταντινίδη οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Ερέρα.

Απ΄ ότι έδειξε ο 64χρονος προπονητής δεν πρόκειται να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με την πρώτη φιλική αναμέτρηση προ τριημέρου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ενδείξεις από τις πρωϊνές δοκιμές, θα επιμείνει στο 4-3-3 με τον Αναγνωστόπουλο να είναι η μία από τις δύο αλλαγές καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας δεν πήρε μέρος στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου.

Στο κέντρο της άμυνας θα ξαναδούμε το δίδυμο Σόουζα – Δεληζήση με τους Τζανακάκη και Μενέντεζ στα άκρα (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα).

Μπροστά από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα παίξει ο Μπάσα, έχοντας παρτενέρ στα αριστερά τον Ματίγια και δεξιά τον Ντιγκινί και στην επίθεση τους Ναζλίδη, Γκαρσία και Κολάσο.
Keywords
Τυχαία Θέματα