Έκθεση Αυτοκινήτου: Αυτοκίνηση 2018

Ξεκίνημα για την Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2018» . Τοσαλόνι της Αθήνας θα γίνει στις 10 - 18 Νοεμβρίου στο δυτικό αεροδρόμιοΕλληνικού (αίθουσα ξιφασκίας).

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της Ελληνικής οικονομίαςτο 2018 είναι η ισχυρή ανοδική τάση που καταγράφεται στις πωλήσεις τωνκαινούργιων αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Σ.Ε.Α.Α., το πρώτοτρίμηνο του 2018, ο όγκος των πωλήσεων των αυτοκινήτων που πήραν πινακίδεςκυκλοφορίας για πρώτη φορά, αυξήθηκε κατά 27% σε σχέση με

το αντίστοιχο περσινόδιάστημα.

Τα θετικάαποτελέσματα στον κλάδο των πωλήσεων των καινούργιων αυτοκινήτων αποτελούν μιαπρόκληση για τις αυτοκινητοβιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνικήαγορά. Οι εισαγωγείς καινούργιων αυτοκινήτων προετοιμάζουν προσεκτικά ταεπόμενα βήματα τους για να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις της αγοράς και νααυξήσουν το μερίδιο τους.

Ανάμεσα στις προωθητικές ενέργειες που αποσκοπούν στηνπληρέστερη ενημέρωση των υποψήφιων αγοραστών, είναι και η μοναδική ετήσιαέκθεση θεσμός για την Ελληνική αγορά, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» που συγκεντρώνει τηνεμπιστοσύνη των Ελλήνων εισαγωγέων αλλά και των επισκεπτών. Η έκθεση θαπραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ(ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ) 10 - 18 Νοεμβρίου 2018.

Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί σταπερίπτερα των εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων θα παρουσιαστούν και όλα τακαινούργια μοντέλα που αποκαλύφθηκαν στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύηςκαθώς και όσα πρόκειται να κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στην προσεχή Διεθνή ΈκθεσηΑυτοκινήτου του Παρισιού (4-14 Οκτωβρίου).

Η γαλλική έκθεσηείναι αναβαθμισμένη και πρόκειται να δώσει το στίγμα των εξελίξεων στον κλάδοτου αυτοκινήτου, λίγους μήνες πριν φύγει το 2018. Στο Παρίσι θα εκτεθούν ταμοντέλα που θα κυκλοφορήσουν το 2019 και θα φέρουν την τελευταία λέξη τηςτεχνολογίας σε όλους τους καίριους τομείς.

Την «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» αγκαλιάζουν οι Έλληνες Εισαγωγείς –Αντιπρόσωποι (μέλη του Σ.Ε.Α.Α.). Είναι δε σημείο αναφοράς σε ετήσια βάση γιατον κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες που αγαπούν τοαυτοκίνητο και θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό καιοι επισκέπτες στην περσινή έκθεση ξεπέρασαν τους 82.000. Για φέτος θα υπάρχειολική αναβάθμιση των TEST DRIVE και παράλληλα θα προστεθούν 2.000 τ.μ.εκθεσιακού χώρου που θα δώσει ξεχωριστή λάμψη σε όλη την έκθεση καθώς και τηδυνατότητα συμμετοχής περισσότερων εταιρειών.

Τέλος, στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσηςπρογραμματίζεται να παρουσιαστεί ημερίδα με θεματολογία: Αυτοκίνητο καιπεριβάλλον - Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Ημερίδαπου θα απασχολήσει τα ΜΜΕ και το ενδιαφέρον του κοινού
Keywords
Τυχαία Θέματα