Δοκιμάζει το πρωί ο Μήτρογλου!

Παρά το γεγονός ότι πονάει και δύσκολα θα αγωνιστεί, ο Κώστας Μήτρογλου θα δοκιμάσει το πόδι του το πρωί για να εξαντλήσει τα περιθώρια να δώσει το παρών. Ποιες οι εναλλακτικές; Ο Αποστόλης Λάμπος έχει το ρεπορτάζ.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Μήτρογλου είναι εξαιρετικά αμφίβολο να μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς της Τρίτης με την Ουγγαρία. Στην τελευταία προπόνηση μάλιστα έβγαλε μόνο το μισό πρόγραμμα και δε μπήκε καθόλου στην πίεση με μπάλα και φυσικά
ούτε στο δίτερμα.
Ωστόσο ο τόσο ο Μίκαελ Σκίμπε όσο κι ο ίδιος ο άσος της Μαρσέιγ θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια. Έτσι αποφάσισαν να γίνει νέα δοκιμή το πρωί της Τρίτης ακόμα και με μπάλα για να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής.
Επειδή ωστόσο δεδομένα δεν θα είναι 100% έτοιμος, καθώς ο τραυματισμός του δεν έχει εξαλειφθεί, ενώ δε θα έχει μπει και σε πίεση το πόδι του, οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι ελάχιστες έως μηδαμινές. Μια πιθανή υποτροπή θα μπορούσε να τον στερήσει και από ματς της Μαρσέιγ η οποία ασφαλώς και δε θα ήθελε να χάσει έναν παίκτη που έχει ανέβει πολύ τον τελευταίο καιρό.
Αν τελικά δεν αλλάξει θεματικά η κατάσταση σε λίγες ώρες, τότε οι παίκτες που διεκδικούν τη θέση στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Τάσος Δώνης κι ο Ευθύμης Κουλούρης με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Άλλωστε ο Σκίμπε τον έχει ξαναχρησιμοποιήσει σε αυτή τη θέση στο εντός έδρας ματς με το Βέλγιο (1-2) για τα προκριματικά του Μουντιάλ και γενικά δείχνει να τον εμπιστέυεται πολύ.
Από εκεί και πέρα για τις άλλες δέκα θέσεις Μπάρκας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Τζαβέλλας (Γιαννούλης), Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Μάνταλος, Πέλκας (Μπακασέτας, Λάζαρος) είναι οι επικρατέστεροι για το αρχικό σχήμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα