Έκκληση στην κοινότητα του Call of Duty για λίγη ευγένεια

Η κοινότητα του Call of Duty: Modern Warfare αντιδρά στην απόφαση για την ετήσια αποκλειστικότητα του PlayStation 4.

Ο art director της Infinity Ward, Joel Emslie, έκανε έκκληση στην κοινότητα του Call of Duty:

Modern Warfare για λίγη ευγένεια, έπειτα από μία εκρηκτική εβδομάδα ανακοινώσεων και φημών για το Call of Duty: Modern Warfare. Συγκεκριμένα για την ετήσια αποκλειστικότητα του PlayStation 4 και τις φημολογούμενες μικροσυναλλαγές.

Η κοινότητα του Call of Duty: Modern Warfare αντιδρά στην απόφαση πως το Special Ops Survival Mode θα είναι ετήσια αποκλειστικότητα για το PlayStation 4. Ο επικεφαλής αφήγησης της Infinity Ward, Taylor Kurosaki, χαρακτήρισε διαδικτυακά την απόφαση για να γίνει το Special Ops Survival Mode αποκλειστικότητα σε κονσόλα ως "πάνω από τον μισθό όλων μας", αλλά αυτό δεν ηρέμησε την διαδικτυακή συζήτηση.

PlayStation και Call of Duty έχουν μία συνεργασία χρόνων, η οποία διαρκεί για πολλά παιχνίδια της σειράς. Το 2015 ο πρώην CEO του PlayStation, Andrew House, ανακοίνωσε πως το "PlayStation είναι το νέο σπίτι του Call of Duty". Μέρος της συνεργασίας περιλαμβάνει exclusives για περιορισμένη χρονική διάρκεια, όπως νέους χάρτες και modes, τα οποία θα κυκλοφορούν πρώτα στις κονσόλες PlayStation. Ωστόσο, οι fans τόνισαν πως η ετήσια αποκλειστικότητα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που υπήρχε σε προηγούμενο "πρώτο περιεχόμενο" για το Call of Duty.

Μία άλλη πλευρά της συζήτησης εμπλέκει τις φήμες πως τα loot boxes θα προστεθούν στο Call of Duty: Modern Warfare μετά την κυκλοφορία του. Η φήμη ξεκίνησε κατά την διάρκεια της beta του Modern Warfare, όταν κάποιοι παίκτες βρήκαν αναφορές σε loot boxes στο Victory Menu του παιχνιδιού. Αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο απευθύνθηκε ο Emslie στο ανάρτηση του στο Reddit.

"Υπάρχουν ανακοινώσεις που έγιναν αυτή την εβδομάδα με κάποιες να είναι επίσημες και κάποιες άλλες να είναι φήμες," γράφει ο Emslie. "Αυτό που ζητώ από εσάς είναι να εστιάσετε στην πληροφορία που αποτελεί όντως γεγονός και όχι σε αυτά που σας πετάνε άρρωστα πληροφορημένοι άνθρωποι, που θέλουν να δημιουργήσουν όνομα για τον εαυτό τους, διαδίδοντας πρόχειρες και προκλητικές φήμες. Ας εργαστούμε στα πραγματικά προβλήματα μαζί και όχι στις ιστορίες για αγρίους."

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση για το αν ή όχι το Call of Duty: Modern Warfare θα έχει loot boxes. Το IGN επικοινώνησε και στο παρελθόν με την Activision και της Infinity Ward για κάποιο σχόλιο, αλλά δεν λάβαμε ποτέ απάντηση.

Δεν είναι ασυνήθιστο οι developers να ζητάνε κατανόηση και ηρεμία σε διαδικτυακές συζητήσεις. Η Respawn ζήτησε το ίδιο από την κοινότητα του Apex Legends, αλλά ο διάλογος ξέφυγε όταν κάποιοι από την εταιρεία χαρακτήρισαν μέλη της κοινότητας ως "καραγκιόζηδες".

Το Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει 25 Οκτωβρίου 2019 σε PlayStation 4, Xbox One και PC.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN GreeceΚυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το campaign του Call of Duty: Modern WarfareΟι παίκτες στην beta του Call of Duty: Modern Warfare κάνουν λόγο για Cross-ProgressionCall of Duty: Modern Warfare: H Beta κάνει νύξεις για Lootboxes

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα