Εκδικάζεται η έφεση για το πρόστιμο "μαμούθ"

Πολύ βαριά έπεσε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ η καμπάνα του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στις κερκίδες της Τούμπας, στο ντέρμπι των "ασπρόμαυρων" με την ΑΕΚ, στις 23 Σεπτεμβρίου. Το πρόστιμο "μαμούθ" της τάξης των 73.500 ευρώ που επιβλήθηκε ήχησε σχεδόν... πένθιμα στα αυτιά όλων στο σύλλογο, με αποτέλεσμα να εναποθέσουν
τις ελπίδες τους για μείωση της ποινής δικαστικά στο δεύτερο βαθμό.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (8/10), θα συζητήσει την υπόθεση την ερχόμενη Τετάρτη (10/10), στις 16:00. Η σχετική ανακοίξνωση αναφέρει: "Συνεδρίαση Επιτροπής Εφέσεων, συζήτηση 10/10/2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00. Έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθμ. 150/2018 απόφασης του ΠΜΠΟ/ SUPER LEAGUE".

Αυτό που ελπίζουν οι "ασπρόμαυροι" είναι να μειωθεί το δυνατόν περισσότερο η ποινή. Το θέμα των προστίμων που επιβάλλονται συνολικά κάθε χρόνο στην ΠΑΕ είναι κάτι που κυριολεκτικά βασανίζει τους διοικούντες το σύλλογο, γι' αυτό και πρόσφατα αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα. Ειδικά το συγκεκριμένο πρόστιμο το θεωρούν υπέρογκο και ευελπιστούν αν όχι να καταπέσει η πρωτόδικη απόφαση (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο), τουλάχιστον να μειωθεί στο ελάχιστο.
Keywords
Τυχαία Θέματα