Εκατομμυριούχος ετών 20!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταφέρει, εκτός απ' το να ανήκει στην ελίτ του παγκόσμιου τένις, να βάλει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και ένα πολύ σημαντικό ποσό όντας ακόμα 20 ετών.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας, από το 2016 που είναι πλέον επαγγελματίας τενίστας, έχει καταφέρει να βάλει στα ταμεία του κάτι λιγότερο από τρία εκατομμύρια δολάρια. Πιο αναλυτικά, από τις συμμετοχές του στα κορυφαία τουρνουά του κόσμου και από τις νίκες που έχει πετύχει έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 2.952.113 δολάρια.

Τα κέρδη που θα του αποφέρει το φετινό αυστραλιανό Όπεν θα είναι αρκετά
σημαντικά. Ο Έλληνας, νούμερο 13 πλέον στην παγκόσμια κατάταξη, θα λάβει 460.000 δολάρια μετά την πρόκρισή του στα προημιτελικά του τουρνουά ενώ αν πάρει τη νίκη κόντρα στον Μπαουτίστα - Αγκούτ τότε το ποσό που θα λάβει θα αγγίξει τις 920.000 δολάρια.

Σε περίπτωση δε που ο Tsitsifast κατακτήσει το πρώτο χρονικά Grand Slam της χρονιάς θα λάβει 4,1 εκατομμύρια δολάρια (2,5 εκ. ευρώ) ενώ αν φτάσει έως τον τελικό θα λάβει το ποσό των 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων (αυσταλιανό δολάριο, 1,3 εκ. ευρώ).
Keywords
Τυχαία Θέματα