Έκανε το "μπαμ" με Σλούκα ο Άρης!

Οκτώ ολόκληρα χρόνια έλλειψε από τον σύλλογο, αλλά από την στιγμή που επέλεξε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, ο Άρης ήταν... μονόδρομος.

Η Αναστασία Σλούκα, αδελφή του Κώστα Σλούκα επέστρεψε στον Άρη προκειμένου να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» για την επιστριοφή τους στα σαλόνια της Α1.

Η 26χρονη γκαρντ/φοργουορντ, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές
ομάδες της Εθνικής, ενώ ξεκίνησε την πορεία της φορώντας τα χρώματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης.

Την περίοδο 2006-07 ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα του All Star Game Kορασίδων και από το 2008 μέχρι το 2011 έπαιξε στον Άρη, συμμετέχοντας με τις «κιτρινόμαυρες» στην διοργάνωση του EuroCup.

Το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε για σπουδές στην Αθήνα (αγγλική φιλολογία) και ταυτόχρονα εντάχθηκε στην ομάδα του Παναθηναϊκού, όπου παρέμεινε μέχρι πέρσι κατακτώντας και το πρωτάθλημα του 2013.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής της στον Άρη, η Ανστασία Σλούκα δήλωσε:
«Αγωνίστηκα σε όλες τις μικρές ομάδες του Άρη και στη γυναικεία. Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια φέτος, θέλει να ανέβει η ομάδα στην Α1 και γύρισα για να βοηθήσω σε αυτόν τον στόχο.

Οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν με ένα σοβαρό πλάνο, να ανεβάσουμε τον Άρη και να πρωταγωνιστήσει ξανά. Γνωρίζω κάποιες συμπαίκτριές μου και περιμένω για τις προπονήσεις και τη νέα σεζόν.

Ήθελα να παίξω σε μια ομάδα που θα έχει στόχο την άνοδο και για αυτό ήρθα στον Άρη. Οικογενειακά μας συνδέουν πολλά με τον Άρη. Είμαστε Αρειανοί, αγωνίστηκε και ο αδερφός μου εδώ. Υπάρχουν συναισθηματικοί δεσμοί με τον Άρη.

Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι ο 6ος παίκτης μας και σίγουρα κάνει τη μεγάλη διαφορά. Όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι έχουν πολύ κόσμο και πόσο μάλλον ο Άρης».
Keywords
Τυχαία Θέματα