Εισάκουσε η Ακαδημία και όλα τα Όσκαρ θα δοθούν κανονικά

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου.

Μετά από πιέσεις ημερών, η Επιτροπή της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών Κι Επιστημών αποφάσισε να μην 'κόψει' εν τέλει τις τέσσερις κατηγορίες από την ζωντανή αναμετάδοση της Τελετής, και έτσι τα βραβεία για Καλύτερο Μακιγιάζ, Μοντάζ, Φωτογραφία και Ταινία Μικρού Μήκους θα προβληθούν κανονικά.

Σύμφωνα με το Collider (μέσω Variety), η Επιτροπή συγκάλεσε σύσκεψη την Πέμπτη για να συζητηθεί το θέμα σε βάθος, και η απόφαση που πάρθηκε ήταν η εξής:

Ακαδημία άκουσε τις αντιδράσεις από τα μέλη της σχετικά με την

παρουσίαση των τεσσάρων κατηγοριών για Καλύτερο Μακιγιάζ, Μοντάζ, Φωτογραφία και Ταινία Μικρού Μήκους. Όλα τα Βραβεία θα παρουσιαστούν κανονικά, με την παραδοσιακή μορφή. Ανυπομονούμε για την 91η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ."

Γνωστοί ηθοποιοί και σκηνοθέτες είχαν μοιραστεί τις αντιδράσεις τους σχετικά με την προηγούμενη ανακοίνωση της Επιτροπής, με τους Brad Pitt, George Clooney και Martin Scorsese να υπογράφουν ένα γράμμα εκφράζοντας τις γνώμες τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Επιτροπή προκάλεσε αντιδράσεις με κάποια της απόφαση. Παραλίγο να μην επιτρέψει στα υποψήφια τραγούδια να ακουστούν κατά τη διάρκεια της Τελετής, αποφάσισε να ακυρώσει μια νέα κατηγορία για την πιο δημοφιλή ταινία και ανάγκασε τον Kevin Hart να αποχωρήσει από την παρουσίαση της βραδιάς.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη λίστα των υποψηφίων. Η 91η Τελετή Βραβείων Όσκαρ θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου

IGN Greece Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση να δοθούν Όσκαρ κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων O Rock παραλίγο να παρουσιάσει τα Όσκαρ Οι υποψηφιότητες των βραβείων Όσκαρ 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα