ΕΙΟ: Την Κυριακή η Γενική Συνέλευση

Τα κύρια θέματα συζήτησης είναι ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός του 2022, όμως θα τεθεί και το διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί όμιλοι σε ολόκληρη τη χώρα κι έχει να κάνει με τη νομιμοποίηση των εγκαταστάσεών τους.

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η διοίκηση της ΕΙΟ έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης των κομμάτων και της κοινής γνώμης για το τι σημαίνει για τους ομίλους η μη λύση

του προβλήματος. Έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου, για τα οποία θα ενημερωθούν οι εκπρόσωποι των σωματείων και θα τοποθετηθούν.

Αναλυτικά η ατζέντα της γενικής συνέλευσης περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

Διοικητικός Απολογισμός 2022Αγωνιστικός Απολογισμός 2022Εκθεση Πεπραγμένων Επιτροπής Ανοικτής ΘαλάσσηςΑπολογισμός Πειθαρχικής ΕπιτροπήςΑπολογισμός Ανωτάτης Επιτροπής Αγώνων και ΕφέσεωνΑπολογισμός Επιτροπής ΔραστηριοτήτωνΑπολογισμός Επιτροπής ΑμεΑΟικονομικός Απολογισμός Ετους 2022Εκθεση ελέγχου Εξελεγκτικής ΕπιτροπήςΙσολογισμός 31/12/2022Αποτελέσματα Χρήσεως 2022Προτάσεις του Δ.Σ. της ΕΙΟ για τους ΚανονισμούςΚανονισμός Δεοντολογίας για ΈγκρισηΠειθαρχικός Κανονισμός για ΈγκρισηΚανονισμός Αγώνων για ΈγκρισηΕπικύρωση καταλόγου σωματείων, εχόντων δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στις 26/3/2023.Κατάλογος σωματείων, εχόντων δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Τακτική Γενική Συνέλευση.
Keywords
Τυχαία Θέματα