Είναι ο Γκατσίνοβιτς MVP της ΑΕΚ; (vids)

Στην εξαιρετική πορεία της ΑΕΚ φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και αυτό από μόνο του κάνει δύσκολο να ξεχωρίσεις και να σταθείς μόνο σε έναν παίκτη.

Ποιον να χαρακτηρίσεις mvp και ποιος να μην μείνει… παραπονεμένος που δεν θα πάρει αυτόν τον άτυπο τίτλο που στην ουσία αφορά μόνο τους εκτός ΑΕΚ. Ο Λιβάι Γκαρσία διανύει την πιο παραγωγική του

σεζόν, ο Ορμπελίν Πινέδα αναγεννήθηκε με τον ερχομό του στην ΑΕΚ, ο Σέρχιο Αραούχο βάζει το εγώ του κάτω από την ομάδα προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες, ο Νόρντιν Άμραμπατ έγινε πλέον δεύτερος σκόρερ της Ένωσης και ήταν ο παίκτης που σε δύσκολες στιγμές με τους τραυματισμούς βγήκε μπροστά για να δώσει λύσεις και ενέργεια, ο Ελίασον μέχρι να τραυματιστεί ήταν πρώτος σε ασίστ, οι αμυντικοί μέσοι Σιμάνσκι, Γιόνσον “καταπίνουν” χιλιόμετρα σε κάθε ματς κάνοντας βρώμικη δουλειά, οι αμυντικοί επίσης “καθαρίζουν” κάθε φάση μπροστά από την “κιτρινόμαυρη” εστία. Και υπάρχει και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Κρατήσαμε το όνομα του Σέρβου μέσου τελευταίο στη λίστα διότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με τρομερή επίδραση στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Ένας χαφ που πατάει περιοχή, δημιουργεί γκολ για τους συμπαίκτες του, σκοράρει, τρέχει και μαρκάρει. Κάνει τα πάντα και συμφέρει που συνηθίζουμε να λέμε. Για κάποιους είναι ο mvp της ΑΕΚ έως τώρα και ας έμεινε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός με πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Ο Γκατσίνοβιτς στην Κρήτη έφτασε της 21 συμμετοχές (18 στο Πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) οι οποίες μοιάζουν λίγες μπροστά σε αυτά που έχει πετύχει. Εναντίον του ΟΦΗ πέτυχε το 7ο τέρμα του, ενώ έχει δώσει και πέντε ασίστ. Συνολικά μετράει 1.360 αγωνιστικά λεπτά (1.175 στο Πρωτάθλημα και 175 στο Κύπελλο) έχοντας χάσει συνολικά εννέα παιχνίδια λόγω του τραυματισμού του και της επέμβασης.

Η απουσία του μπορεί να μην φάνηκε στα αποτελέσματα της ΑΕΚ, αλλά η παρουσία του στην ενδεκάδα της Ένωσης ξεχωρίζει σε κάθε ματς που παίζει. Για την ώρα, οι αριθμοί του “Γκάτσι” είναι οι καλύτεροι στην καριέρα του, αναλογικά πάντα και μέχρι το τέλος της σεζόν υπάρχουν αρκετά παιχνίδια για να βελτιώσει τις επιδόσεις του. Αλλά αυτό είναι κάτι που έρχεται σε δεύτερη μοίρα, διότι στην φετινή ΑΕΚ το πνεύμα είναι ομαδικό και όλοι όσοι βρίσκονται κάθε φορά στον αγωνιστικό χώρο παίζουν για το σύνολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα