“Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, είναι πολεμιστές”

Τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού της Τούμπας, ο Μάρκο Νίκολιτς. Ο Σέρβος τεχνικός της Βίντι απένειμε τα εύσημα για την προσπάθεια και την προσήλωση στο πλάνο.
“Παίξαμε πολύ καλά, είμαστε ανταγωνιστική ομάδα, οι παίκτες μου είναι πολεμιστές, παίξαμε με πειθαρχία και είχαμε σωστή τακτική και ίσως μπορούσαμε να σκοράρουμε άλλο ένα ή άλλα δύο γκολ. Κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ χωρίς ευκαιρίες. Ισως μια καθαρή ευκαιρία να είχε. Συγχαίρω όλο τον
κόσμο για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Δεν είμαι χαρούμενος που έχασε ο ΠΑΟΚ γιατί ξέρουν όλοι τη σχέση που υπάρχει (σ.σ. εννοεί το ότι συνεργάστηκε με την Παρτιζάν) αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα που έδειξε πειθαρχία. Οπως είπα και πριν το παιχνίδι δεν είμαστε στο Europa League ως διακοσμητικό στοιχείο και το αποδείξαμε με την πολύ καλή μας επίδοση”.
Είπε ακόμη: “Τώρα δεν έχουμε χρόνο για κάτι άλλο. Είδα τους παίκτες που είναι χαρούμενοι στα αποδυτήρια, δεν επικρατεί ευφορία. Εχουμε παιχνίδι για το Πρωτάθλημα”.
Είπε για την κατάσταση στον όμιλο: “Ο όμιλος έχει ένα καθαρό φαβορί την Τσέλσι και τρεις ομάδες που είναι στους τρεις βαθμούς και είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε το τι θα γίνει τελικά”.
Ρωτήθηκε για το τι είπε στους παίκτες του, στην ανάπαυλα: “Στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο, είπα στους παίκτες μου ότι το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει παρά το 2-0 υπέρ μας και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα αυτό μέχρι το τέλος”.
Ρωτήθηκε για τις αλλαγές που είχε ο ΠΑΟΚ στην εντεκάδα: “Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα αυτή τη στιγμή. Επαιξε χωρίς κάποιους βασικούς σήμερα που μπήκαν στο παιχνίδι αργότερα αλλά έχει καταπληκτική ομάδα. Από τη μια ήταν καλό που δεν ξεκίνησαν από την άλλη όμως μπήκανε στο γήπεδο αργότερα και πάλι καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Μιλώ και για τον Πρίγιοβιτς και για τον Μπίσεσβαρ και για τις τρεις αλλαγές. Ημασταν συμπαγείς”.
Είπε για το επόμενο παιχνίδι: “Σε δυο εβδομάδες στη Βουδαπέστη περιμένω δύσκολο ματς. Ο ΠΑΟΚ μας διάβασε καλά, ξέρει τον τρόπο που παίζουμε, ξέρει ότι είμαστε μαχητές και δεν καταθέτουμε τα όπλα. Οποιος νομίζει ότι λόγω του αποτέλεσματος σήμερα θα είναι εύκολα, λέω ότι θα είναι δύσκολα.
Ο ΠΑΟΚ θα πάρει πολύ πιο σοβαρά το άλλο παιχνίδι. Θα είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία”.
Και πρόσθεσε: “Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου, είμαι περήφανος για την ομάδα μου, μπορεί να μην έχουν την ποιότητα μιας ευρωπαϊκής ομάδας, είναι πολύ καλή στην Ουγγαρία, οι παίκτες μου πάντα προσπαθούν για το καλύτερο. Πάντα μένω δίπλα στους παίκτες μου και μπροστά τους για να τους προστατέψω”.
Keywords
Τυχαία Θέματα