Είδηση:Έχασε ο Ναδάλ στο χώμα!

Ο Ντόμινικ Τιμ κατάφερε να νικήσει τον Ραφαέλ Ναδάλ και να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του Ισπανού στο χώμα ύστερα από 21 παιχνίδια και να τον γκρεμίσει από την κορυφή του κόσμου. Ο Αυστριακός κέρδισε με 2-0 σετ (7-5,6-3) και απέκλεισε τον Ισπανό από τα ημιτελικά του τουρνουά της Μαδρίτης (ATP MASTERS 1000). Παράλληλα ο Ναδάλ εκθρονίστηκε και από το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης και την θέση του θα πάρει από την Δευτέρα ο Ρότζερ Φέντερερ
με τον Ελβετό να απουσιάζει από το χωμάτινο τουρνουά στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Μετά από 50 σερί κερδισμένα σετ και 21 νίκες ήρθε ξανά ο Τιμ να λυγίσει την αντίσταση του Ναδάλ, καθώς ήταν ο ίδιος τενίστας που πριν από 1 χρόνο είχε νικήσει τελευταία φορά τον Ναδάλ στο Master της Ρώμης. Πλέον ο Τιμ μετράει τρεις νίκες στην σειρά απέναντι στον Ναδάλ. Εντωμεταξύ σε λίγο καιρό αρχίζει το Roland Garros με τον Ναδάλ να είναι έτοιμος να γράψει ιστορία σε περίπτωση που κατακτήσει το 11ο γαλλικό open.

''Αυτήν την εβδομάδα ήταν ο πιο σκληρός αντίπαλος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι'αυτό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ήταν καλύτερος από εμένα, αλλά χρειάζεται ακόμα πολή δουλειά για να γίνει ένας σκληρός αντίπαλος'' είπε ο Ραφαέλ Ναδάλ λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό του.



Keywords
Τυχαία Θέματα