Έγκλημα στο Γκάζι: Νεκρός 50χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος σε δρόμο – Τον ξυλοκόπησαν για ένα πείραγμα σε γυναίκα

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε τα ξημερώματα ένας αστυνομικός στο Γκάζι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις έξι το πρωί ο ένστολος, που εκείνη τη στιγμή ήταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε αιμόφυρτο έναν 50χρονο, στη συμβολή των οδών Ικαριαίων και Ζάγρεως.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς”, όπου και υπέκυψε. Αξίζει να σημειωθεί πως όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, αν και αιμόφυρτος ο άνδρας δεν

είχε τραύματα από κάποιο αντικείμενο.

Οδηγός μηχανής ο δράστης;

Παρότι οι συνθήκες του εγκλήματος παραμένουν αδιευκρίνιστες, πηγές αναφέρουν ότι ο 50χρονος φαίνεται να συμμετείχε σε συμπλοκή με αφορμή το πείραγμα σε μία γυναίκα. Υπάρχουν δε και μαρτυρίες για καβγά του θύματος με αγνώστους.

Συγκεκριμένα, το μεσημεριανό δελτίο του Mega μετέδωσε πως μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε ένα άτομο πάνω σε μηχανή να πλησιάζει τον 50χρονο και να τον ξυλοκοπεί μέχρι θανάτου. Συγκεκριμένα, ο άνδρας γρονθοκόπησε σε πρόσωπο και σώμα το θύμα, το οποίο -κατά τις ίδιες πηγές- υπέστη ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Την υπόθεση ερευνά το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, με τις Αρχές να αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουν τον ή τους δράστες, ενώ απάντηση στα αίτια θανάτου αναμένεται να δώσει η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πηγή: ΤΗΕΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα