Έφυγε για την Ολλανδία το “τριφύλλι” (photo και video)

Αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι “πράσινοι” αναχώρησαν το πρωί της Δευτέρας από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” με προορισμό το Όστερμπεκ, με μοναδικό νέο πρόσωπο τον Κόναν. Στην αποστολή συμμετέχουν 26 ποδοσφαιριστές, με τον Γιώργο Δώνη να περιμένει τις προσεχείς ημέρες να αυξηθεί ο αριθμός των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του, καθώς οι “πράσινοι” βρίσκονται σε διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ
τους.

Ήδη, δημοσιεύματα θέλουν τους Ζοάο Νούνιες και Μπαρτ Σένκεφελντ να βρίσκονται κοντά στο “τριφύλλι”, ενώ θα γίνουν προσπάθειες για την απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού, ενός κεντρικού μέσου και ενός επιθετικού.

Στην αποστολή του “τριφυλλιού” συμμετέχουν οι: Διούδης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Μπότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπεζής, Ζαγαρίτης, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής και Κόναν.
Keywords
Τυχαία Θέματα