Έφτασε τα εννέα κρούσματα κορωνοϊού η ΑΕΚ

Έφτασε τα εννέα κρούσματα κορωνοϊού η ΑΕΚgvasilioΚυρ, 11/08/2020 - 16:20

Τρία ακόμα κρούσματα κορωνοϊού έδειξαν τα αποτελέσματα των τεστ covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου άπαντες στην ΑΕΚ. Κανένα νέο κρούσμα ποδοσφαιριστή.

O νέος έλεγχος ανίχνευσης κορωνοϊού αποκάλυψε τρία ακόμα κρούσματα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, χωρίς όμως να είναι κάποιος

ποδοσφαιριστής της ομάδας μεταξύ αυτών. 

Θετικοί στον ιό Covid-19 εντοπίστηκαν τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα οποία έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί, ενώ τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν νέα τεστ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήματα της ΑΕΚ.

Στα εννέα κρούσματα θα πρέπει να προστεθεί και αυτό του Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος ήταν ο πρώτος που βρέθηκε θετικός στον ιό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον νέο έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, στον οποίο υποβλήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας στην Ουκρανία για τον αγώνα του Europa League με τη Ζόρια, υπήρξαν τρία νέα κρούσματα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν θετικά στον ιό Covid-19 τρία ακόμα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ δεν υπήρξε νέο κρούσμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα τρία μέλη της ομάδας μας έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί και θα ακολουθήσει μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα και νέος έλεγχος τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και των υπόλοιπων μελών που ακολούθησαν την αποστολή για τον αγώνα με τη Ζόρια.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Τρία ακόμα κρούσματα κορωνοϊού έδειξαν τα αποτελέσματα των τεστ covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου άπαντες στην ΑΕΚ. Κανένα νέο κρούσμα ποδοσφαιριστή. Article publish on Κυρ, 11/08/2020 - 16:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα