Ευσυγκίνητη η J.K. Rowling για την επιστροφή της στο Hogwarts

Πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου.

Το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" θα λάβει χώρα σε μερικά από τα πιο γνωστά μέρη που πρωτοεπισκεφθήκαμε μέσα από τις ταινίες "Harry Potter", μεταξύ άλλων το, ένα και μοναδικό, Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Για να γιορτάσει την Επιστροφή στο Hogwarts, η Warner

Bros. δημοσίευσε ένα βίντεο με πλάνα πίσω από την ταινία υπό τον ήχο των σχολίων του cast της.

"Μου άρεσε που πήγα πίσω στο Hogwarts. Φυσικά και μου άρεσε", δήλωσε η δημιουργός και σεναριογράφος J.K. Rowling. "Μοιάζει πολύ οικείο σε όσους έχουν δει τις ταινίες 'Harry Potter'. Αλλά, φυσικά, το προσωπικό διδασκαλίας είναι διαφορετικό".

"Τα ονόματα και οι ιστορίες που βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού μας από τη σειρά, βρίσκουν τον δρόμο τους μέσα στις νέες ταινίες", είπε ο Eddie Redmayne.

Ο υπεύθυνος για τα ειδικά εφέ, Christian Mantz, σχολίασε ότι γυρίσματα έγιναν και στο Lacock Abbey, ένα μέρος το οποίο χρησιμοποιήθηκε και στις ταινίες "Harry Potter" για τον εσωτερικό του χώρο.

"Το να κάνεις γυρίσματα στο Lacock όπου τρεις από τις ταινίες είχαν γυριστεί, είναι πραγματικά καταπληκτικό. Όταν μπήκα και είδα όλα τα μπαούλα και τα αυτοκόλλητα του Hogwarts και άλλα τέτοια – ήταν πραγματικά εκπληκτικό", είπε ο Mantz.

Ο Jude Law, ο οποίος ενσαρκώνει τον νεαρό Dumbledore και η Zoe Kravitz, η οποία πρωταγωνιστεί ως Leta Lestrange, μίλησαν για το πως είναι να βλέπουν τις ιστορίες του "Harry Potter" να ξεδιπλώνονται στη μεγάλη οθόνη, αλλά και για την ευκαιρία που τους δόθηκε να συμμετάσχουν σε αυτήν τη διαδικασία.

"Είναι η απόλυτη παιδική φαντασίωση να παίζεις μάγους και μάγισσες", είπε η Kravitz.

"Ήταν μια παράξενη, εξωσωματική εμπειρία", είπε ο Jude Law. "Γιατί έβλεπα, όπως και όλοι οι άλλοι, τις τάξεις. Και ξαφνικά το να βρίσκεσαι μέσα τους και να κάνεις ό,τι κάνεις... Και μετά κοιτάς τον εαυτό σου και συνειδητοποιείς πόσο τέλειο είναι".

Η Rowling είχε τον τελευταίο λόγο σχετικά με αυτήν την επιστροφή, λέγοντας, "Αισθάνθηκα ευσυγκίνητη που επέστρεψα στο Hogwarts".

Ο Jude Law έκανε μερικές αποκαλύψεις σχετικά με τη συνάντηση Dumbledore και Grindelwald. Διαβάστε όλα όσα αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια του φετινού ComicCon που πραγματοποιήθηκε πριν λίγους μήνες στο Σαν Ντιέγκο.

Το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου 2018.

IGN Greece SDCC 2018: Νέο trailer για το Fantastic Beasts 2 Ο Jude Law έκανε μερικές αποκαλύψεις για τη συνάντηση Dumbledore- Grindelwald "Fantastic Beasts": Αποκλειστική νέα φωτογραφία από το "The Crimes of Grindelwald"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα