Εύσημα Παπαθεοδώρου, νίκη και για τον Τσόχλα

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, με την ολοκλήρωση της σημερινής, νικηφόρας, αναμέτρησης, στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ, με την οποία «σφραγίστηκε» η πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μοίρασε εύσημα στους παίκτες του για την επιτυχία και
σε σύντομη ομιλία του επισήμανε: «Συγχαρητήρια σε όλους! Πήραμε αυτό που αξίζαμε. Δε σταματάμε. Εχουμε να κερδίσουμε και άλλα πράγματα. Είναι πολύ όμορφο αυτό που θα γίνει από εδώ και πέρα. Είναι πολύ σημαντικό που παίξαμε σαν ομάδα και στα 40 λεπτά και κερδίσαμε και για τον Απόλλωνα».

Τελειώνοντας τα λόγια του προς τους «ασπρόμαυρους», ο τεχνικός του «Δικεφάλου» φώναξε και τον Απόλλωνα Τσόχλα για να γίνει το «ζντο» της ομάδας!

Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος τη τάξει αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε στο σημερινό ματς, λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, «ενθύμιο» που απέκτησε στον πρώτο προημιτελικό αγώνα με την ΑΕΚ, στη Θεσσαλονίκη (16/5). Ταξίδεψε, όμως, με την αποστολή στη Αθήνα, θέλοντας να είναι με τους συμπαίκτες του και να στηρίξει την προσπάθειά τους για την κατάκτηση της νίκης κόντρα στην Ενωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα