Τεσσάρα πριν τα 100 χρόνια!

Η Πρωταθλήτρια κόσμου είχε εύκολο έργο κόντρα στην Ισλανδία, την οποία νίκησε 4-0.

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών για το Euro 2020 οι "τρικολόρ" δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα και ζευγάρωσαν τις νίκες τους στονόγδοο όμιλο.

Το συγκρότημα του Ντιντιέ Ντεσάμπ μπήκε δυνατά και δύο λεπτά μετά τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ουμτιτί να σκοράρει έπειτα από ασίστ του Εμπαπέ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι απ' το γκάζι και
κατάφεραν να βρουν άλλα τρία γκολ.

Συγκεκριμένα, στο 68ο λεπτό ο Ζιρού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη σέντρα του Παβάρ, και σκόραρε για το 2-0 ενώ το 3-0 διαμόρφωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ στο 78ο λεπτό για την ομάδα του. Το τελικό 4-0 έγραψε ο Γκριζμάν στο 84ο λεπτό βάζοντας και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Με αυτό τον τρόπο η Γαλλία έφτασε τους έξι βαθμούς και παραμένει στην πρώτη θέση σε ισοβαθμία με την Τουρκία, την οποία θα αντιμετωπίσει στην τρίτη αγωνιστική, στις 08/06.

Η Γαλλία αγωνίστηκε με επετειακή φανέλα καθώς με αυτή γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Οι συνθέσεις:

Γαλλία (Ντ. Ντεσάμπ): Γιορίς, Κουρζάβα (85' Κιμπεμπέ), Ουμτιτί, Βαράν, Παβάρ, Καντέ (80' Λεμάρ), Πογκμπά, Ματουιντί, Γκριζμάν, Εμπαπέ, Ζιρού

Ισλανδία (Ε. Χάμρεν): Χάλντορσον, Σέβαρσον (84' Σκούλασον), Ίνγκασον, Άρνασον, Σίγκουρντσον, Μάγκνουσον, Μπιάρνασον, Γκούναρσον, Σιγκούριονσον (57' Τραούστασον), Σίγκουρντσον, Γκούντμουντσον (62' Φινμπόγκασον)
Keywords
Τυχαία Θέματα