Εύκολα και απλά η Φέγενορντ

Στις νίκες επέστρεψε η Φέγενορντ μετά την άνετη νίκη στο Ρότερνταμ απέναντι στην Ντε Γκράαφσχαπ με 4-0.Τρία γκολ μέσα σε 11 λεπτά πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο. Η διαφορά από τον Άγιαξ που έχασε από τη Χέρακλες μειώθηκε στους 8.

Χωρίς να εντυπωσιάσει η Φέγενορντ προηγήθηκε στο σκορ στο 29ο λεπτό με το 6ο γκολ στη σεζόν του Τόνι Φιλένα, με το σουτ του μέσου των γηπεδούχων να κοντράρει στον Ματουσίβα και να πηγαίνει

στα δίχτυα του Γιούργιους.Στο 33ο λεπτό η Φέγενορντ άγγιξε το 2-0 με τον Μπέρχαους να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα καθώς ο Γιούργιους έκανε μεγάλη επέμβαση για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο η Φέγενορντ μπήκε για να κλειδώσει το τρίποντο και το κατάφερε μέσα σε 11 λεπτά σκοράροντας τρεις φορές. Στο 52ο ο Φερντόνγκ με το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Φέγενορντ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, στο 54ο λεπτό το άλλο μπακ, ο Γιούστε έγραψε το 3-0 και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τοόρνστρα στο 63ο λεπτό.Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ όμως ο Γιούργιους είχε την απάντηση στις προσπάθειες των παικτών του Φαν Μπρόκχορστ.


Keywords
Τυχαία Θέματα