Εύκολα η Στρασμπούρ και πρώτη στον όμιλο! (video)

Βόλτα στην Τουρκία έκανε η Στρασμπούρ κερδίζοντας την Μπάνβιτ με το τελικό 63-80. Η ομάδα του Βενσάν Κολέ κατόρθωσε να νικήσει για 2η φορά την ομάδα του Φιλιπόφσκι και να φτάσει στο 9-5 και την πρώτη θέση καθώς είχε νικήσει την Μπάνβιτ και στο ματς του πρώτου γύρου (87-72).

H γαλλική ομάδα είχε απουσίες και ουσιαστικά ο Κολέ έκανε rotation με 7 παίκτες .
Έξι παίκτες τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό, Μπίλαν και Λόγκαν πέτυχαν από 14, ο Ίνγκλις σημείωσε 13, ο Μποστ σημείωσε 12, ο Άτκινς έβαλε 11 και ο
Ραϊτ 10, ενώ μοίρασε και 6 ασίστ.

Η Μπάνβιτ δεν μπήκε καλά στο ματς και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό των φιλοξενούμενων που είχαν βάλει τις βάσεις από την πρώτη περίοδο που πέτυχε 29 πόντους. Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Τεϊλορ με 20 πόντους αλλά δεν πήρε βοήθεια από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του αν εξαιρέσουμε τον μοναδικό αξιόπιστο σέντερ που έχει η Μπάνβιτ και ακούει στο όνομα Γκάσπερ Βίντμαρ (13π.).

Τα δεκάλεπτα: 20-29, 31-46, 47-57, 63-80

Το αποτέλεσμα βόλεψε και την ΑΕΚ που κατάφερε να μπει στην τετράδα και να προκριθεί πανηγυρικά με την Εστουντιάντες που έχασε στην Ιταλία από την Βενέτσια, να μένει 5η και εκτός διοργάνωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα