Εύκολα η Κροατία την Ουγγαρία με πρωταγωνιστή τον Πέτκοβιτς (video)

Η Κροατία επικράτησε με 3-0 της Ουγγαρίας και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του πέμπτου ομίλου έχοντας 13 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι, ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κλάινχάισλερ.

Η Κροατία χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για ν΄ανοίξει το σκορ, με τον Μόντριτς. Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να φτάσουν και στην επίτευξη δεύτερου τέρματος. Ο Λόνβρενσιτς έκανε λάθος, ο Ρέμπιτς από τα αριστερά βρήκε στην περιοχή τον Πέτκοβιτς που με τακουνάκι μπροστά
στον Γκουλάτσι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Κροάτης επιθετικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο 42 ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με το τρίτο φετινό του γκολ.

Στο 55 τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους. Ο Κλάινχάισλερ, ανέτρεψε τον Ρέμπιτς και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι αποβάλλοντας με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Ουγγαρίας. Ο Πέρισιτς ωστόσο από τα έντεκα μέτρα, νικήθηκε από τον Γκουλάτσι και έτσι παρέμεινε το 3-0.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Γιέντβαϊ, Λόβρεν, Βίντα, Μπάρισιτς, Μόντριτς(67` Κόβασιτς), Μπόζοβιτς, Ρέμπιτς, Ράκιτιτς( 74 Μπλάζιτς) , Πέρισιτς(61` Μπρέκαλο), Πέτκοβιτς

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάτσι, Καντάρ(46` Καντάρ), Ορμπάν, Κόρχουτ, Λόβρενσιτς, Βίντα, Κλάινχάισλερ, Σαλάι(76` Βάργκα), Χόλμαν, Ντζούντζακ(60` Ναγκί), Σζαλάι.
Keywords
Τυχαία Θέματα