Ευκαιρία πρόκρισης για Αγγλία και...Βέλγιο!

Η Αγγλία αντιμετωπίζει τον Παναμά (15.00) για την δεύτερη αγωνιστική του 7ου Ομίλου και με νίκη σφραγίζει πρόκριση στους «16» δίνοντας εισιτήριο και στο Βέλγιο.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Τα «λιοντάρια», έστω και στις καθυστερήσεις απέναντι στην Τυνησία ξεκίνησαν με νίκη ένα Παγκόσμιο Κύπελλο
μετά από 12 χρόνια και με το «δύο στα δύο» στο Νίζνι Νόβγκοροντ παίρνει την πρόκριση μαζί με τους «κόκκινους διαβόλους», παλεύοντας μαζί τους στην συνέχεια για την πρωτιά του γκρουπ την τελευταία αγωνιστική.

Οι «καναλέρος», έχασαν στην πρεμιέρα από το Βέλγιο και θέλουν πόντο ή πόντους στο σημερινό ματς για να μείνουν ζωντανοί στην διοργάνωση. Η πρωτοεμφανιζόμενη σε Μουντιάλ ομάδα, έπαιξε σκληρά τους «κόκκινους διαβόλους» με απολογισμό πέντε κίτρινες κάρτες και δεν αναμένεται να αλλάξει το στυλ της απέναντι στα «λιοντάρια». Το πρόβλημά της είναι στο γκολ, καθώς έχει σκοράρει μόλις δύο φορές στα τελευταία επτά παιχνίδια, στα οποία έχει δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Αγωνιστικά, ο Ντέλε Άλι είναι αμφίβολος για την Αγγλία και ο Λόφτους - Τσικ αναμένεται να πάρει την θέση του, ενώ ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ίσως ξεκινήσει μπροστά με τον Ράσφορντ αντί του Στέρλινγκ, δίπλα στον σκόρερ της πρεμιέρας Χάρι Κέιν. Οι Παναμέζοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Πιθανές ενδεκάδες:
Αγγλία: Πίκφορντ - Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ - Τρίπιερ, Λόφτους - Τσικ, Χέντερσον, Λίνγκαρντ, Γιάνγκ - Ράσφορντ, Κέιν.
Παναμάς: Πενέδο - Τόρες, Εσκομπάρ, Μουρίγιο, Ντέιβις - Γκόμες, Γοδόι, Κούπερ, Μπάρσενας, Ροντρίγκες - Πέρες.
Διαιτητής: Γκεχάντ Γκρίσα (Αίγυπτος)
Keywords
Τυχαία Θέματα