"Ευχαριστώ" Βιεϊρίνια για το δώρο!

Δώρο χωρίς ευχαριστώ είναι μισό... δώρο κι ως εκ τούτου ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν θα μπορούσε να είναι τόσο αγενής! Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ευχαρίστησε θερμά και δημοσίως το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου για την υπέροχη έκπληξη, που του έκανε στο τέλος της χθεσινής (13/9) αναμέτρησης με την Μπουγιουκσεχίρ στο PAOK Sports Arena.

Ο Πορτογάλος διεθνής παίκτης
του "Δικέφαλου" είναι λάτρης της "ασπρόμαυρης" ομάδας μπάσκετ και δεν χάνει ευκαιρία να δίνει το παρών στην κερκίδα, όταν αυτή παίζει εντός έδρας. Το ίδιο έπραξε και χθες, οπότε στο τέλος της αναμέτρησης οι άνθρωποι του μπασκετικού τμήματος του δώρισαν μια φανέλα μπάσκετ του ΠΑΟΚ με το όνομά του τυπωμένο στο πίσω μέρος και το νούμερο 20, αυτό της ποδοσφαιρικής του φανέλας.
Στον Βιεϊρίνια άρεσε ιδιαίτερα αυτή η κίνηση, όπως φαίνεται και από το γεγονός ότι με ανάρτηση στον δικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε δημοσίως το μπασκετικό τμήμα "...γι' αυτή τη θαυμάσια έκπληξη". Ο Πορτογάλος ευχήθηκε καλή νέα σεζόν στην ομάδα μπάσκετ, άφησε υπόσχεση ότι θα τα πούνε ξανά σύντομα και δεν ξέχασε να αναφέρει στο τέλος ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Κι επειδή η αξία του Πορτογάλου αναγνωρίζεται από όλους στον ΠΑΟΚ, ο Αμερικανός περιφερειακός της μπσκετικής ομάδας, Φιλ Γκος, τον αποθέωσε με ανάρτησή του στο δικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Τις δύο αναρτήσεις μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

View this post on Instagram

Thank you @paokbasketball for this amazing surprise..good luck this season..see you soon...#paokfamily

Keywords
Τυχαία Θέματα