Ευχάριστα νέα για Ντραγκόφσκι, ακόμα τέσσερις εκτός

Με ένα πρόβλημα λιγότερο συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού, καθώς την Τρίτη και μετά το τετραήμερο ρεπό ο Φατίχ Τερίμ έλαβε ευχάριστα νέα…

Ο Τούρκος προπονητής είδε τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι να επιστρέφει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης έχοντας αφήσει πίσω τον μυϊκό τραυματισμό που αποκόμμισε στην εκκίνηση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με

τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Αντίθετα με τον Πολωνό γκολκίπερ με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Πάλμερ–Μπράουν, με τους δύο πρώτους να συγκεντρώνουν πιθανότητες για να προλάβουν το ματς της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Την πρώτη προπόνηση μετά το τετραήμερο ρεπό έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης». Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, rondo, fun game και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε μικρές εστίες.

Στο πρόγραμμα μπήκε και ο Ντραγκόφσκι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα