Έχει τον Κεν και κλειδώνει τον τίτλο (video)


Η Μίλαν ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και απείλησε πρώτη στο 2ο μόλις λεπτό όταν σε αντεπίθεση ο Σούσο τροφοδότησε με μεγάλη μεταβίβαση τον Πιόντεκ κι εκείνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα έξω από το δοκάρι του Σέζνι.
Επόμενη καλή στιγμή στο ημίωρο με τον Κεσί να παίρνει τη μπάλα σε πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, όμως να σουτάρει άουτ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα η Μίλαν διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Άλεξ Σάντρο, όμως παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής είδε το χέρι στο VAR δεν καταλόγισε πέναλτι.
Στο 39' η ομάδα του Τζενάρο Γκατούσο
πέτυχε το 0-1, όταν ο Μπακαγιόκο έκλεψε τη μπάλα κοντά στην περιοχή της Γιουβέντους, τροφοδότησε τον Πιόντεκ και εκείνος με το 21ο γκολ του στη σεζόν άνοιξε το σκορ.
Στις καθυστερήσεις, πρώτα σε εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Μάτζουκιτς και στη συνέχεια σε σουτ από τον ντιμπάλα ο Ρέινα κράτησε το μηδέν στις δύο καλές στιγμές της Γιουβέντους στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν απείλησε τρεις φορές στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο με τους Πιόντεκ, Μπορίνι και Μπακαγιόκο, χωρίς όμως να πετύχει δεύτερο γκολ και στην πρώτη στιγμή που οι γηπεδούχοι επισκεύθηκαν την περιοχή της κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ντιμπάλα από τον Μουσάτσιο. Το εκτέλεσε ο Αργεντινός ισοφαρίζοντας στο 60'.
Η Γιουβέντους βελτίωσε αισθητά την απόδοσή της στο τελευταίο ημίωρο με κορυφαίους τους Μπερναρντέσκι, Μάτζουκιτς και τον νεαρό Κεν, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης, 5ο του σε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, στο 84ο λεπτό.

Η Γιουβέντους οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση του τίτλου ενώ η Μίλαν είναι 4η και περιμένει τα αποτελέσματα των ομάδων που την καταδιώκουν μένοντας για 4η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς τρίποντο.
Keywords
Τυχαία Θέματα