"Έχει αδυναμίες ο Άγιαξ"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έκρυψε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με τον Άγιαξ ότι θέλει να δει απ' τους παίκτες του να παίξουν στη "Γιοχαν Κρόιφ Αρίνα" για να πάρουν αποτέλεσμα:

«Ο Άγιαξ είναι μία ομάδα που παίζει καλά με την μπάλα αλλά έχει και αδυναμίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Έχει ένα στυλ παιχνιδιού που είναι επιθετικό και μπορεί να μας δώσει προϋποθέσεις να απειλήσουμε. Σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορεί να παίζεις μόνο
άμυνα. Πρέπει να κοιτάξεις και να προβληματίσεις. Είναι σημαντικό τις ευκαιρίες που θα έχουμε να τις κάνουμε γκολ αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και αναφέρθηκε στο αν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι διαφορετικό, λόγω των απουσιών που έχει η Ένωση:

«Μπορεί να έρθει από μόνο του κάτι διαφορετικό λόγω των προβλημάτων που έχουμε από τις τιμωρίες. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε βέβαια κάτι διαφορετικό».

Για το κατά πόσο η ΑΕΚ θα παίξει στην Ολλανδία για δύο αποτελέσματα ο Ουζουνίδης είπε:

«Θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Σε ότι αφορά στην παρουσία του ως ποδοσφαιριστής, στην έδρα του Άγιαξ το 1996, ο Ουζουνίδης δεν ήθελε να κάνει συγκρίσεις:

«Άλλες εποχές το 1996. Άλλο να είσαι παίκτης, άλλο προπονητής. Το 1996 χτίστηκε αυτό το γήπεδο. Ας κερδίσουμε αύριο και ας χτιστεί νέο (γέλια)».
Keywords
Τυχαία Θέματα